PortalulTauTV.ro a devenit PortalulTauTV.com


Quintă Royala – Rounders (1998) film online subtitrat

Gen: Crima, Drama
Scenariu: David Levien, Brian Koppelman
IMDB Rating: 7,4
Regizor(i): John Dahl
Actori: Matt Damon, Edward Norton, Gretchen Mol

loading...

“Quintă Royala” cumpără vesel în jocuri de noroc compulsiv. Eroul jocuri de noroc la distanță banii de școlarizare, prietena lui, diploma de drept și aproape viața, iar la sfârșitul el este încă un jucător fericit. Dacă acest film au fost de aproximativ alcoolism, eroul va recăpăta cunoștința după DTS și obligarea un alt dublu. Cele mai multe filme de jocuri de noroc sunt avertismente teribile; aceasta este o recrutare poster.

Cred că e din cauza filmul Quintă Royala ar recicla mai degrabă genul “Rocky”, decât la sfârșitul într-o notă acru. Se joaca Matt Damon ca un student la drept din New York, care este un jucător de poker cu adevărat talentat, și din moment ce filmul se încheie cu un joc mare cumva cam știe că nu va pierde. Având în vedere că genul insistă pe o victorie la final, filmul trebuie să fie în favoarea poker; nu vezi Rocky de a decide să se pensioneze din cauza leziuni ale creierului. Ca un film de poker, este informat și de divertisment. Și ca un jucător mediocru care lovește camera de poker de la Mirage de cateva ori pe an, și a citit o parte echitabilă din cărți despre World Series of Poker, mi-a plăcut. Aceasta are loc în subteran de poker pro din New York și Atlantic City, în cazul în care toată lumea știe jocurile mari și jucătorii-cheie. Și arată obraznic, curat-cut tineri Mike McDermott (Damon) aventura în lumea ucigași ca Teddy KGB (John Malkovich), geniul de poker de mafia ruso-americană.

Mike este un student la drept, care trăiesc cu colegul de student Jo (Gretchen Mol). Ca se deschide filmul Quintă Royala, el adună întreaga sa participație de 30.000 $ și pierde-l la Teddy KGB. Jo a fost încercat să-l convingă să renunti poker, și el promite să reformă. Dar a doua zi cel mai bun sau prieten Worm (Edward Norton) iese din închisoare, și, desigur, el trebuie să-l întâlnim la porțile închisorii, și, desigur, care duce la un joc de poker în acea noapte, și să o serie de escaladarea și periculos de Probleme.