Queen of the Desert (2015) Film Online Subtitrat

Gen: Biografie, Drama, Istorice
Scenariu: Werner Herzog
IMDB: 5.9
Regizor(i): Werner Herzog
Actori: Robert Pattinson, Nicole Kidman, James Edward Franco

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Werner Herzog și Nicole Kidman se regește bunkered în “regina desertului – Queen of the Desert”, un rateu uimitoare care contează ca prima mare dezamăgire de la Berlin Festivalul Internațional de Film din acest an. Acest film biografic produs-independent de venerat britanic explorator-scriitor-arheologul Gertrude Bell, bugetat la o raportat 36 de milioane $, va lupta pentru a recupera această cifră în America de Nord – presupunând că nu obține un comunicat de teatru propriu. Bell (1868-1926) nu are recunoașterea numele de Grace Kelly în cele mai multe teritorii, deși este o altă poveste în Orientul Mijlociu, o parte a lumii în care ea a făcut numele – conform legendei, ea a decis limitele moderne de zile Irak din Queen of the Desert, folosind un creion și conducător – și unde a rămâne mult mai bine cunoscute decât-cinema imortalizată ei de sex masculin “omologul” TE Lawrence (“al Arabiei”).

Dar orice comparații cu David Lean lui punct de reper 1,962 epic “Lawrence al Arabiei” sunt, cum era de așteptat, nu in avantajul lui Herzog – idem Richard Boleslawski “Gradina lui Allah”, în care Marlene Dietrich mocnea și a suferit atât de nobil, printre dune neiertătoare. Dacă ceva, se va apela mai puternic pentru fanii de Stephan Elliot lui dezordonat 1,994 tabără clasic “Priscilla, regina desertului”, deși la miezul nopții-film Queen of the Desert locuitorii probabil nu au fost publicul tinta Herzog când a început să lucreze la scenariul. Este evident că e pe mai mult de cap termeni cu Oscar-magnet Lean lui (al cărui seminal Maurice Jarre scor reapare în stilului Klaus Badelt e aici), care a inversa-citat secvență extins iconic Lean de o cămilă-rider curs de dezvoltare de la miraje desertine pentru finala uimitoare de lui 1979 aproape capodopera “Nosferatu – Vampirul”.

Asta a fost, mai degrabă remarcabil in Queen of the Desert, ultima intrare Herzog lui Berlin International Film Festival concurs înainte de “regina desertului” – și, prin caracterul spirit și de sacrificiu de sine a lui Lucy Isabelle Adjani, aceasta este poate cel mai apropiat lucru în întreaga sa operă fictiv la un film Queen of the Desert cu un protagonist de sex feminin. Fanii de documentare sale, desigur, va rechemare Fini Straubinger 1971 a lui “Land of Silence și întuneric” – nu că Herzog însuși ar recunoaște termenul “documentarul”, la fel cum a atât de des criticat împotriva Cât de “fapte” sunt o capcană pentru literal -minded. (“Adevărul contabil”, a în fraza lui irezistibil.

Să subliniez faptul că în primele sale minute in filme online “Queen of the Desert” prezintă un 1902 in care Regina Victoria este încă în viață – împărăteasa lovit găleată în ianuarie 1901 – este, probabil, sa cedeze la îngustime a beancounter. Dar dacă Herzog va fi atât de cavaler cu privire la astfel de detalii, de ce nu a puncta filmul cu atât de multe datelines – ani specifice, locuri, “trei luni mai târziu”, și așa mai departe – și să dea totul un țipător, de modă veche film TV aer? Și dacă “adevărul contabil” este de a fi evitat, nu ar fi o idee bună pentru a oferi în schimb, un pic de alternative său preferat, “adevărul extatic”?