Quarry (2016) Serial Online Subtitrat


Regia: Michael D. Fuller, Graham Gordy
Actori: Logan Marshall-Green, Jodi Balfour, Peter Mullan
An: 2016
Gen: Seriale Online, Crima, Drama, Thriller
IMDB: 8.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Quarry SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:


Sinopsis Quarry

Serialul este bazat pe cărțile lui Max Allan Collins. Logan Marshall-Green (Spider-Man: Homecoming, Prometheus) îl interpretează pe Mac Conway (Quarry). Care încearcă să se readapteze la societate după ce se întoarce din Vietnam. Încercând să supraviețuiască, el este atras într-o rețea de criminali și corupție. Câștigătorul premiului Emmy, Greg Yaitanes (Banshee, House) este producător executiv și showrunner și a regizat toate cele 8 episoade. În aceeași zi, Cinemax va difuza filmul Ashby, cu Mickey Rourke și Nat Wolff.


Trailer Quarry


Logan Marshall-Green, protagonistul noului serial Quarry

Creatorii și cu mine am fost mai interesați de tipi precum Karl Marlantes (veteranul din Vietnam și autorul bestseller-ului ‘Matterhorn: A Novel of the Vietnam War’) și să prezentăm o poveste cât mai reală. Așa că sunt mai interesat de soldat decât de tipul care ucide, iar Karl Marlantes a fost o persoană din experiența căreia m-am putut inspira.

M-am inspirat și de la tatăl meu. Acesta a fost soldat în Marină și a zburat în Pacificul de Sud în Al Doilea Război Mondial, deci făcea parte din altă generație. Tata nu a fost un tip sensibil new-age și nici Mac nu este așa. M-am gândit că ar fi interesant să-l văd întorcându-se nu doar izolat de țara lui, ci și ca un bărbat pierdut în această nouă eră ciudată. Are o bastistă în buzunar, se ridică când o femeie pleacă de la masă, e strict și nu lasă pe nimeni să plătească pentru el – așa că mândria lui și moralitatea sunt din anii ’50, nu e un tip al anilor ’70.

Am rămas în pielea personajului între scene – nu am putut să-i dau drumul pentru că el nu urma să-mi dea drumul. Iar între filmări, nu avem decât opt ore. Din fericire, familia mea nu a fost prea mult acolo, dar când au venit în New Orleans ca să stea cu mine o lună. A fost dificil, pentru că trebuia să renunț la personaj ca să pot fi soț și tată pentru doi copii. Am lucrat cu actori grozavi care puteau să se detașeze foarte ușor de personaj, însă eu nu mă număr printre ei. Mă gândesc în mod constant cum pot face o scenă mai bună, așa că rămân tot timpul în pielea personajului.