Quackerz (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Viktor Lakisov
Actori: Michael Gross, Jesse Corti, Bruce Nozick
Anul: 2016
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
IMDB: 4.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Quackerz (2016)

Un grup de răţuşte trăiesc în China, în ocean. Liderul lor, împăratul Peng Li, este convins că dacă nu se roagă în fiecare noapte, soarele nu se va întoarce să strălucească pe cer. Fiul său, Longway este destinat să devină Sun Duck, cel care se va sacrifica pentru ca soarele să rămână pe cer cât mai multă vreme. Împăratul nu este dispus să îşi piardă fiul iubit. De aceea, încearcă să îl implice pe acesta în jocuri video, să nu îi vorbească prea multe despre acest sacrificiu. Un grup de militari format din rațe violente condus de Duckmus îşi fac apariţia la mal. Aceştia trebuiau să ajungă în Hawaii însă au greşit destinaţia, ajungând în China. Duckmus are o fiică care se îndrăgosteşte de Longway. O femeie dă ordinul ca Longway să fie ucis.


Trailer Quackerz (2016)


Review Quackerz (2016)

Un conflict rachete de semnalizare între rațe locale Mandarin și Mallards militare, care aterizează pe insula chineză, confundandu-l pentru Hawaii. În timp ce tații lupta și susțin, Longway, fiul împăratului, și Erica, fiica comandantului, se întâlnesc și devin prieteni. Copiii trebuie să se alieze cu toate tipurile de rațe pentru a lupta dușmanul acestora, descurajantă doamna cnut, care caută să distrugă Soare

Aniamtia este colorat poveste, animat de legenda chinez de rață soare care protejează soarele la fiecare 100 de ani. Longway nu știe că el este rață soare. tatăl său și-a păstrat secretul de la el, și toate rațe Mandarin cred că nu pot zbura, care este ceea ce dorește să facă Longway.
În cazul în care Mallards apar pe insulă, ei cred că au sosit pe Hawaii, dar nu va asculta rațe rezidente. Cu toate acestea, Longway și Erica devin prieteni, chiar dacă părinții lor nu sunt de acord cu privire la tot. De-a lungul drum, Erica învață Longway cum să zboare. Nici unul dintre ei dau seama de pericolul pe care acest lucru creează pentru ei.

Maleficul D-na cnut cunoaște legenda și vrea să captureze soare prin rață soare astfel încât ea poate rămâne tânără pentru totdeauna. Așa că, atunci când ea și cei doi asasini captura Longway, Erica devine tatăl ei și rațe sale militare, împreună cu rațe Mandarin, să lucreze împreună pentru a opri planul malefic doamnei Krout lui.

Filmul este o poveste fantezie fermecătoare, cu lecții despre care lucrează împreună și respectând alții. Premiem “Quackerz” cu Dove “Family-Aprobat” Garnitură pentru toate vârstele.