Puşcaşi marini 3 – Jarhead 3 (2016) Film Online Subtitrat

Regia: William Kaufman
Scenariu: Chad Law, Michael D. Weiss
Actori: Charlie Weber, Scott Adkins, Tom Ainsley
Anul: 2016
Gen: Actiune, Drama, Razboi
IMDB: n/a

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Că filmul său “Jarhead” ori ar putea fi baza pentru o franciza orientate spre acțiune, Sam Mendes nici măcar nu a visat în filmare a filmului său anti-război a încetinit în condiții de siguranță. Dar schimbarea a fost realizat practic deja cu “Jarhead 2”. William Kaufman călca cu calea acum continuă cu picioarele afară. Picioare? Jau, pentru face intrarea sa în seria despre pușcașii marini americani într-adevăr dormi presiune! Evan Albright vine proaspătă de la formarea sa ca un marin și este situat într-o ambasadă americană oriunde în Orientul Mijlociu. Aici soldatul ambițios nu face o multime de prieteni la început. Pentru nevoia de a comenzi mai mari se ciocnește puternic cu punctele de vedere ale noii sale, capturate în monotonie și tovarășii de rutină. Mai ales superiorii săi este înainte Albright aruncat o oroare reală.

Albright se reține la un moment dat, astfel încât extrem amenință indicațiile sale destul de credibile ale ambasadei este potențial situație foarte periculoasă, nu sunt luate în considerare. Mod stupid de a Albright dreapta. Puternic luptători înarmați pătrunde ambasada și vâna toți membrii unității. Acum e Albright și tovarășii săi pentru a arunca peste bord toate animozitățile și inamicul pentru a împinge înapoi … Scriptul de “Jarhead 3” nu este cel mai elegant. În afară de clișee vechi obosit cu privire la aceasta manevrate de a filma fiecare acum și, din nou la punctele moarte și trebuie să evoca unele ași de la mâneci pentru a menține în mișcare a acțiunii. Cel mai evident este faptul că, atunci când toți membrii supraviețuitori ai Ambasadei s-au retras cu câteva Marines într-un spațiu sigur și director William Kaufman, trebuie să instalați un MacGuffin pentru a obține pușcașii marini înapoi afară din cameră. Deoarece de fapt soldații și protejații lor aici ar fi absolut sigur și trecut de film … După 35 de minute de rulare.

Din fericire, filme online Jarhead 3 folosește MacGuffin, dar care se simte ca un bluff perfect în formă, deoarece nici atacatorii sunt după el, nici americanii par să-l ia în serios, să apăsați de acum înainte permanent pedala de accelerație. Acum este “Jarhead 3 – Asediul” doar de comenzi barked, scurt câștig feedback-ul anrückender și mici golfuri patriotice întrerupt. În ultimele sale 50 de minute într-adevăr numai accident – în afară de asta, “Asediul Jarhead 3” frunze.