Puşcaşi marini 2 – Jarhead 2 (2014) Film Online Subtitrat

Gen: Actiune, Drama, Razboi
Producator(i): Berkeley Anderson, Ellis Black
IMDB: 5.5
Regia: Don Michael Paul
Actori: Asen Asenov, Josh Kelly, Danielle Savre, Bokeem Woodbine, Amr El-Bayoumi

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

In Jarhead 2, Caporalul Chris Merriman este pus în fruntea unei unități a cărei misiune este de a aproviziona un avanpost izolat la marginea teritoriului controlat de talibani. În timp ce se deplasau prin provincia ostila Helmand, li se atribuie o operațiune de importanță internațională: ei trebuie să ajute o femeie afgană faimoasa pentru sfidarea talibanilor sa scăpe din țara. Fără tancuri sau sprijin aerian, Merriman și echipa sa vor avea nevoie de tot curajul și puterea de a lupta pe tot parcursul drumului lor prin teritorii sfâșiate de război pentru a scoate femeia din tara in siguranță.

În primele cadre ale filmului, camera este deja tremura violent. . La scurt timp după aceea, Bush-League rap lovituri de muzică într-Într-un cuvânt, acest lucru este Jarhead 2: Domeniul de foc. Este sequel la filmul 2005, Jarhead. Când spunem continuare, ne referim încasărilor obscene în risc. Da, ei folosesc numele Jarhead pentru a face câțiva dolari pe un film de război shitheap, dar există o metodă suplimentară chinuirea – dual DVD / Blu Ray set. Ei box acum acest film Jarhead 2 cu originalul, cu același font și fleacuri, pentru că vinde “seturi cutie” pentru mai mulți bani decât DVD-uri unice. Sunt două DVD-uri pe centru, a se vedea, prin urmare, din moment ce există un film cu Jake Gyllenhaal în interiorul, precum și, trebuie să ne plătească mai mulți bani. Oamenii nu mai cumpara filmul original mult, nici nu ar fi cumpărat acest ei de la sine. Dar împreună, ele sunt puternic! (Naw).

Oricum, această “sequel Jarhead 2”, care nu are nicio legătură în niciun fel cu originalul, este stabilit în Afganistan. E 2014, astfel încât talibanii au termen de la locul. Caporalul Chris Merrimette (Josh Kelly) este dat o promovare de maiorul James Gavins (Stephen Lang), cu un avertisment de a conduce un pluton Marine de la o bază la alta, o patrulă de rutină. Nu știu dacă aș fi dat ochii peste cap, palmat fata mea sau transformat totul off, de îndată ce a apărut semn feminin marin. Știi, pentru a ne reaminti că progresivismului liberală este cea mai înaltă formă de iluminare și că femeile pot da fundul la fel ca orice om. Întâmplător femela în cauză este un supermodel fără machiaj, are țâțe mari și este enervant ca dracu ‘. Actrita in cauza, fie de una singură sau sub conducerea lui Don Michael Paul, incearca fel, mult prea greu pentru a fi un Jarhead zgomotoase. După sunt stabilite aceste personaje, o ambuscadă apare. Veți avea o oprit înainte să se întâmple.

Vezi Stephen Lang este în remorcă in filmul Jarhead 2. Vechea DTV momeala-și-comutator mișcare este în vigoare aici. În timp ce Stephen Lang este în remorcă, e în film timp de aproximativ 3-4 minute. Scenele au fost toate, evident, împușcat într-o zi și chiar într-o singură locație, apoi răspândit în întreaga filmului la intervale de rare 30 de secunde. Stephen Lang este un om bărbătesc și singurul lucru bun despre acest film Jarhead 2. Dar, din nou, incase ai fost aproape de a fi atras în uitam pentru că de el, nu. De fapt, Cole Hauser este aici și el e sine rece de obicei, ca o pecete rătăcit ajutat de Jarheads. Temporar, el amelioreaza mizeria.

Filmul Jarhead 2 este prea lung, chiar si la 103 de minute. Ea nu știe limitările sale și forțele de “teatru” peste noi despre situația de afgani fiind lăsate la talibanii, a acționat de actori oribile și clichéd până la capăt. După ce filmul este terminala împotmolit cu care, regizorul Don Michael Paul filme de frustrant secvențe de acțiune în cazul în care camera foto se mișcă aici, acolo, să … fro. Într-adevăr, chiar și în scenele în care bărbații sunt în picioare în jurul valorii de vorbesc, tipul este mișcarea aparatului foto. Adică ce dracu ‘, omule?