Psihoza americană – American Psycho (2000) film online subtitrat

Regia: Mary Harron
Actori: Christian Bale, Justin Theroux, Josh Lucas
Anul: 2000
Gen: Drama, Groaza
Durata: 102 minute
IMDB: 7.6/10 din 196222 voturi

loading...

E la fel de bine o femeie regizat “Psihoza americană”. A transformat un roman despre pofta de sange in un film despre vanitate bărbați. Un director de sex masculin s-ar fi gândit Patrick Bateman, eroul “American Psycho”, a fost un criminal în serie din cauza de răsturnări de situație psihologice, dar Mary Harron îl vede ca pe un tip care e pradă unitățile de sex masculin de obicei si constrangeri. Doar El acționează un pic mai mult.

Majoritatea barbatilor nu sunt ucigași lanț de ferăstrău; acționează doar în acest fel în timp ce a face afaceri. Uită-te la comercianții sfâșia cu unghiile reciproc la etajul al bursei. Ascultați dealerii folosit-auto încearcă să-și arunce excesul de stoc pe unul pe altul. Luați în considerare bucuria cu care se Megacorp stoc-raiduri altul și haldele liderii săi. Studia astfel de filme ca “în compania Men”, “Glengarry Glen Ross”, “Boiler Room” și noul “The Big Kahuna.” E o lume câine-mânca-câine, și de a supraviețui ar fi mai bine Colt Alb.

Ca un roman, 1991 cel mai bun vanzator Bret Easton Ellis “a fost trecut de la un editor la altul ca un cartof fierbinte. Ca un proiect de film Psihoza americană, ea a trecut prin scenarii, directori și stele de ani de zile. Acesta a fost smuls pentru Oliver Stone, care intenționa să stea Leonardo DiCaprio, înainte de a ajunge din nou în brațele Harron despre Christian Bale în plumb. (Pentru a imagina acest material în mâinile Stone, amintesc scena din Ken Russell, “The Lovers”, unde muzica a explodat capul lui Ceaikovski în timpul “1,812 Uvertura”, apoi se rotesc se la lung metraj.)

Harron este mai puțin impresionat de josnic Patrick Bateman decât un om ar fi fost, probabil din cauza ca o femeie care conduce filme, ea se ocupă în fiecare zi cu tipi care seamana Bateman în toate, dar numărul de corpul. Ea simte legătura dintre momentul Bateman petrece dimineața, aplicarea cu dragoste produse faciale de sex masculin, iar modul în care el explozii pe poporul care îl, furie deranja-l sau pur și simplu au ghinionul de a fi în domeniul său de vedere. El este un narcisist condus de ego și alimentate de lăcomie. Cele mai multe dintre victimele sale sunt femei, dar într-un vârf de cuțit, un om va face in Psihoza americană.