Provocarea – The Gauntlet (2013) Film Online Subtitrat


Alt nume: Game of Assassins
Gen: Actiune, Aventura, Groaza
Producator(i): Adam Lawson
IMDB: 6.2
Regia: Matt Eskandari
Actori: Bai Ling, Warren Kole, Dustin Nguyen


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...


Sinopsis Provocarea – The Gauntlet

Ben Shockley, polițist cu un comportament departe de-a fi ireproșabil, primește misiunea de a escorta o prostituată care urmează să apară ca martor într-un proces împotriva unor capi mafioți. Drumul de la Las Vegas către Phoenix se dovedește mult mai palpitant decât și-ar fi dorit cei doi, pe care, însă, pericolele îi apropie.

Un politist care are probleme cu alcoolul , sar putea sa fie sacrificat de sef , cand asupra lui se fac presiuni politice , pt musamlizarea unui caz . Norocul nu tzine vesnic . Mai bine se lasa de meserie , asa cum au facuto multi .

Cum sa ucizi un politist corupt sau cu probleme ? : 1 Punandul sa conduca o masina in care sa pus explozibil actionat de keia de contact , dintro zona pustie . Solutie : se va trimite un coleg inainte sa porneasca masina in care trebuia sa urce .

Dezinformare trimisa politisitilor dintro localitate sa atace o casa izolata in care sar afla infractori periculosi . Solutie : casa trebuie sa aiba o iesire de siguranta printrun tunel , cu acces din baie , inainte sa comunice sefului unde se afla .

Preluarea unei arestate la granita dintre doua state . Solutia : ascultat arestata transportata spre tribunal si coborat din masina politiei inainte de intalnirea la granita dintre doua state !

Rau faci rau gasesti . Cine sekestreaza doua motociclete , abuzand de functia de politist , risca sa se intalneasca cu respectivii motociclisti intrun vagon de marfa . Politistul va primi lovituri grave fara prea multi martori prietenosi . Protejata lui va suporta o tentativa de viol in fatza lui . In final motocilistii vor plati doar prin coborarea din trenul aflat in mers , la viteza mica .