Proud Mary (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Babak Najafi
Actori: Taraji P. Henson, Billy Brown, Jahi Di’Allo Winston
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Thriller
IMDB: 4.4


Se lucreaza la subtitrare!

loading...

Sinopsis Proud Mary

Filme online 2018 Proud Mary urmărește povestea unei asasine plătite a cărei viață este dată peste cap după ce o misiune se sfârșește prost și ajunge să-și intersecteze destinul cu un tânăr băiat care trezește în ea instinctul matern latent. Mary este o femeie puternică care lucrează pentru o familie de crimă organizată din Boston, și a cărei viață se învârte în jurul misiunilor periculoase pentru care își pregătește armele cu atâta grijă.

Atunci când este angajată să ucidă un traficant de droguri, Mary descoperă mai târziu că a lăsat un copil orfan. Iar viața ei suferă o schimbare radicală. Un an mai târziu, ea îl salvează pe băiat dintr-o viață periculoasă a străzii. Dar este incapabilă să-i ofere copilului sau ei însăși un nou început.

Hollywoodul se concentrează, în sfârșit, pe Taraji P. Henson in filme online 2018 Proud Mary. Industria cinematografică descoperă ceea ce fanii ei au cunoscut în mod constant. Taraji are o atitudine care exclude faptul că doi artiști performanți – bărbați sau femei – se pot lăuda.

Am vazut-o in filme cinematografice sentimentale (Think Like a Man 1 & 2), dramatizari (Oscar-numit Hidden Figures, Globul de Aur numit Empire). Iar acum Taraji isi va fi fermecat actiunea de a se desprinde (inca o data) , Proud Mary.

Glad Mary îl interpretează pe Taraji ca personaj principal, Mary Goodwin, o doamnă care lucrează pentru o familie compusă din Boston, a cărei viață este pivotată în totalitate când se întâlnește cu un tânăr al cărui mod traversează atunci când o lovitură de expert devine acru. Danny Glover de la Weavon of Weapon și cum să te duci cu Billy Brown al lui Murder, de asemenea, joci în film.