Project X (2012) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Proiectul X
Regia: Nima Nourizadeh
Actori: Thomas Mann, Oliver Cooper, Jonathan Daniel Brown
Anul: 2012
Gen: Crima, Comedie
Durata: 88 minute
IMDB: 6.7

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Project X redă într-un mod mai mult decât realist povestea unor elevi anonimi de liceu, care pe final de an încearcă cu orice preț să-și câștige popularitatea. Ideea de la care au plecat a fost inițial una nevinovată: să dăm o petrecere pe care toată lumea o va ține minte, dar nimic nu i-ar fi putut pregăti pentru această petrecere!

Vestea că se pregătește un eveniment epic s-a împrăștiat repede și în timp ce haosul ia amploare, numărul de participanți crește văzând cu ochii, iar celebritatea celor trei organizatori ajunge la cote maxime.

Un film interzis minorilor, Proiectul X este un adevărat avertisment pentru părinții și agenții de poliție din întreaga lume și poartă semnătura celebrului producător al filmului Marea Mahmureala 2, Tod Phillips

Costa, Thomas, și J. B. du-te pentru a cumpăra marijuana de la droguri-dealer T-Rick. În timp ce T-Rick devine marijuana, Costa fură gnom sale de gazon pentru a utiliza ca o mascota petrecere. Pe măsură ce pleacă, T-Rick descoperă gnom sa furat și urmăriri după ei, dar ei să scape din Thomas mini-van. Așa cum cade noapte, ora de începere a partidului trece, dar nimeni nu se transformă în sus și Thomas îngrijorează că partidul va eșua. Dintr-o dată, partid-tate dintre cei sosesc en-masă. Thomas intenționează să limiteze partidul la casa de curte si piscina cu casa păzită de doi agenți de pază tineri, Everett și Tyler. Cu toate acestea, tot mai mulți oameni încep să sosească și partidul trece dincolo de controlul lor și în casă. Thomas pune sub semnul întrebării Costa asupra modului in care face publicitate partidului, forțându-l să mărturisească că el a pus anunțuri pe Craiglist și pe un post de radio local, îngrijorat de faptul că nimeni nu va participa.