Project Almanac (2014) Film Online Subtitrat

Gen: SF, Thriller
Scenariu: Dean Israelite
IMDB: 6.4
Regizor(i): Jason Pagan, Andrew Deutschman
Actori: Amy Landecker, Sofia Black-D’Elia, Jonny Weston, Virginia Gardner

loading...

Să descoperi şi să foloseşti o maşină a timpului pare a fi cea mai tare distracţie din lume pentru mai mulţi adolescenţi care profită de situaţie pentru a repara greşeli din trecut sau pur şi simplu pentru a le face farse celor din jur. Dar când devine evident că toate acţiunile lor au consecinţe catastrofale în viitor, ei trebuie să facă tot ce le stă în putinţă pentru a şterge efectul rătăcirilor lor temporale in Project Almanac.

În 2014 din Project Almanac, în vârstă de 17 de ani, liceu inventator senior și aspiră David Raskin (Jonny Weston) este admis în MIT, dar nu este în măsură pentru a obține taxele de școlarizare. Aflând mama lui, Kathy Raskin (Amy Landecker), intenționează să vândă casa, David apelează sora lui Christina (Virginia Gardner) și prietenii săi Adam Le (Allen Evangelista) și Quinn Goldberg (Sam Lerner) să treacă prin bunurile de tatăl său, Ben Raskin (Weeks Gary), un inventator care a murit într-un accident de masina de ziua a 7-lui David, în speranța de a găsi ceva care David poate utiliza pentru a obține o bursă de studii. David sfârșește găsirea unei camera vechi cu o înregistrare video de ziua lui, în care el a încercat pentru scurt timp în vârstă de 17 ani pe sine într-o reflecție in filmul Project Almanac. Cei patru găsi mai târziu planurile unui dispozitiv de relocare temporal care Ben a fost în curs de dezvoltare pentru armata Statelor Unite numit “Proiectul Almanah” și de a folosi resursele disponibile pentru a construi o mașină a timpului funcțională, inclusiv canistre de hidrogen furate de la școala lor. David, Christina, Adam, și Quinn folosi mai târziu bateria de la masina de strivire mult timp lui David, Jessie Pierce (Sofia Negru D’Elia), care este participa la o petrecere în cartier, pentru încărcarea mașinii, și cu succes a trimite o jucărie masina înapoi în timp, suflare puterea pentru tot cartierul. Ei ajung să fie prins de Jessie și recruta ei la experimentul lor.

David, Jessie, Christina, Adam, și Quinn în cele din urmă de călătorie înapoi în timp pentru a cu o zi înainte și rupe în casa lui Quinn, în cazul în care trage o fata zambitoare pe partea din spate a gâtului de un somn trecut Quinn (care în același timp apare pe partea din spate a vizitatoare gâtul lui Quinn). Cu toate acestea, el se trezește și văzând viitor sine lui provoacă o buclă de feedback care aproape le atât șterge din cronologie. Cei cinci sunt de acord să folosiți aparatul pentru câștig personal in Project Almanac, cu condiția ca acestea folosi întotdeauna împreună. Adam îl folosește pentru a câștiga la loterie, Christina se întoarce la ei bătăuși, Quinn ași un test de chimie pentru a asigura viitorul său academic, și grupul decide în cele din urmă să călătorească înapoi la Lollapalooza trei luni înainte. David ezită să declare sentimentele pentru Jessie și relația lor devine ciudat. David este dezamăgit de acest lucru și decide să călătorească înapoi în timp pentru a schimba numai că, ceea ce duce la un viitor în care acestea sunt un cuplu in filmul Project Almanac. Când se întoarce, el constată că pana de energie electrică cauzate de acestea trimiterea mașină de jucărie înapoi dus la jucător de baschet stele școala lor fiu lovit de o mașină și de rupere picior; echipa nu a face it la campionate, și a celor care ar fi participat merge în altă parte, inclusiv un pilot care sfârșește crashing un avion comercial in filmul Project Almanac, împreună cu mai multe alte catastrofe din întreaga lume. David se întoarce singur din nou și împiedică accidentul care ar duce la un prejudiciu jucătorului și averts accident de avion. El se întoarce la viitor, pentru a afla că, în loc Adam este în stare critică la spital după ce a fost călcat.

David continuă in Project Almanac, să călătorească înapoi în timp pentru a rectifica rezultatele slabe, dar în cele din urmă este prins de Jessie în timpul uneia dintre călătoriile sale înapoi în timp. Jessie confruntă David, care este forțat să admită la utilizarea aparatului de timp pentru a câștiga afecțiunea ei. Ca Jessie lambasts David înșelăciune lui, de sine ei trecut ruleaza si Jessie este șters din cronologie după ce a văzut-o de sine trecut. David decide să se întoarcă pentru a preveni masina de a fi creat, dar mașina este în afara de hidrogen. David apoi in Project Almanac, pleacă pentru a merge la școală pentru a prelua mai multe hidrogen, el se confruntă de către poliție, care l-au suspecta de a fi conectat la dispariția lui Jessie. David scapă de școala lui și obține o canistră de hidrogen pentru a reveni la 2004. El reușește să activeze aparatul la fel ca pauză de poliție în cameră de alimentare, și se trimite înapoi la ziua de naștere a lui saptea.