Profetul – The Prophet (2014) Film Online Subtitrat


Regia: Tomm Moore, Roger Allers
Actori: Salma Hayek, Quvenzhané Wallis, Liam Neeson, John Krasinski, Frank Langella
Anul: 2014
Gen: Animatia, Drama
Durata: 84 minute
IMDB: 7.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Profetul – The Prophet

The Prophet este produs de Salma Hayek și regizat de Roger Allers, și a adus laolaltă nouă dintre cei mai apreciați animatori din lume pentru a realiza episoade inspirate de “Profetul” cunoscutului Kahlil Gibran.

În cazul în care chiar și Frumusețe și Bestia, fiecare segment din Fantasia și Fantasia 2000, sau Lion King (a carui co-regizorul Roger Allers a scris si regizat acest lucru) ai plecat la rece, profetul nu este de natură să vă convertiți. Nici unul dintre personalul cheie, cu excepția Allers, artist storyboard Will Finn și regizorii de segment Paul și Gaëtan Brizzi au legături cu Casa mouse-ul.

Dar povestea principală Profetului arată și, pentru cea mai mare parte, se simte ca un film Disney. O parabolă simplă, eficientă despre puterea ideilor concentrându-se pe o fată (Quvenzhané Wallis). E o relație cu un poet (Liam Neeson), ale cărui cuvinte aproape au dus la un dictator. Din Orientul Mijlociu (Frank Langhella) fiind răsturnat de ani înainte de a începe filmul. (Setarea seamănă cu Algeria anilor 1920, dar este în mod înțelept fictiv, numele său trase din cartea lui Gibran.)

După o introducere, care este ecoul Aladdin și o prelegere de la mama ei (producător Salma Hayek), care seamănă cu fiecare film Disney cu un părinte viu, Almitra Wallis vânturi de până la coliba poetului Mustafa, unde a trăit sub arest la domiciliu timp de șapte ani. Dar, astăzi, sergentul dictatorului (Alfred Molina), ajunge să informeze Mustafa că e liber să plece – cu condiția ca acesta să părăsească locuința sa adoptat pentru totdeauna și renunță la acele cuvinte periculoase.


Trailer Profetul – The Prophet