The English Teacher (2013) Film Online Subtitrat

Gen: Comedie, Drama
Producator(i): Dan Chariton, Stacy Chariton
IMDB: 5.8
Regia: Craig Zisk
Actori: Julianne Moore, Lily Collins, Nathan Lane

loading...

In The English Teacher, viaţa unei profesoare de limba engleză (Julianne Moore) este perturbată atunci când un fost student (Michael Angarano) se întoarce în oraşul său natal, după ce a eşuat ca dramaturg la New York. El îi propune un scenariu pe care profesoara Linda Sinclair încearcă să-l pună în scenă chiar la liceu, deşi directorul se opune, considerând că acţiunea nu este potrivită pentru a fi prezentată liceenilor.

Clasificate pe o curbă, “The English Teacher” este un afabil dacă familiar comedie liceu populat de elevi luminoase, profesori prost s-au comportat și spectacole de amatori. Clar inspirat de – dar niciodată la fel de inspirate ca – place de “electoral”, “Rushmore” si “Glee”, această caracteristică regie debut pentru VET ecran mic Craig Zisk (“Weeds”, “The Larry Sanders Show”) beneficiază de un ritm vioi, bătaie de joc plin de duh și spectacole angajarea, dar încă dispare din memorie mai repede decât un examen final în prima zi de vacanță de vară. O premieră mondială la Tribeca, care este, de asemenea un parteneriat cu Cinedigm pe VOD PIC și distribuție de teatru, “Învățătorule”, ar trebui să efectueze cel mai bine cu mulțimea studiu de-acasă.

Într-o variație pe văduva lovelorn ea joacă în Sundance Joseph Gordon-Levitt a lovit “Don Jon”, a întotdeauna resurse Moore aici joaca ca Linda Sinclair in The English Teacher, un fată bătrână în vârstă de 45 de ani, care clasele potențiale pretendenti cu acelasi pix roșu neiertătoare a aduce la misiuni elevii ei “(ilustrat într-un ușor amuzant rău-prima-data montaj). Într-o noapte, Linda umflaturi în (și din greșeală piper-spray-uri) Jason (Michael Angarano), un fost student care a revenit recent lor somnoros Pennsylvania Hamlet după absolvirea NYU și încearcă fără succes de a obține un joc produs pe scena din New York.

Când Linda din The English Teacher citeste ulterior jocul lui Jason, o dramă de familie întunecată intitulat “The Chrysalis”, proclamă ea o capodoperă și rezolvă că trebuie să fie produs ca teatru elev anual școlii, în vederea curând împărtășită de profesor de teatru Carl (Nathan Lane), care laudă jocul ca “O’Neill întâlnește Kafka întâlnește Spielberg” și spune că va merge pur și simplu poștale dacă forțat să supravegheze mai o montare de școală perene “importanța de a fi Earnest.” semnificativ mai putin convins sunt fussbudget principal Jessica Hecht și vice principal Norbert Leo Butz (printre multe obisnuitii Broadway care populează exprimate). Că sinucidere dublu la final este un anumit întrerupător de afacere.
Nici nu este dramaturgul însuși convins inițial de propunerea, în ciuda motiv repetate Linda că ea nu poate suporta gândul de a-l risipă talentul de a merge la școala de drept.

Puteți doar despre seta ceasul de momentul în care această relație profesor-elev se transformă mai-decembrie – și apoi, un pic mai tarziu, merge tot părăsită și gelos, după Jason are un interes afara scenei, în frumoasa doamna de conducere producția de (Lily Collins ). Între timp, din ce în ce Linda devine convins că ea este singura care poate salva Jason de la tatăl său dominatoare (Greg Kinnear), care ea imaginează să fie modelul pentru paterfamilias abuzive “crisalida”. Zisk pune aceste evoluții peste în funcționare moda sitcom, cu o mulțime de closeups, siruri de caractere ocupat pe coloana sonora si un omniprezent, plastilina backlot Sheen. Există un film mai îndrăzneț ascuns undeva în interiorul “The English Teacher”, despre modul în care cadrele didactice pot trăi uneori indirect prin elevii lor, și modul în care un elev standout poate deveni o formă de auto-validare – un subiect pic tachinează în cele din urmă, fără vreodată într-adevăr musca în The English Teacher.