Profa rea dar buna – Bad Teacher (2011) film online subtitrat

Regia: Jake Kasdan
Actori: Cameron Diaz, Jason Segel, Justin Timberlake
Anul: 2011
Gen: Comedie
Durata: 92 minute
IMDB: 5.7/10 din 96203 voturi

loading...

“Profa rea dar buna” aduce imediat “Bad Mos Craciun” în minte și suferă de comparația. Persoană sa rea ​​nu este nici destul de rău sau suficient de simpatic. Păcatele Elizabeth Halsey (Cameron Diaz), sunt mai mult sau mai puțin ceea ce te-ai astepta, dar ceea ce este surprinzător este faptul că ea e atât de urât și neplăcut. Billy Bob Thornton, ca Bad Santa a fost mai scandalos ofensive și totuși mai răscumpărat de disperare sa. El a fost rău pentru motive urgente. Elizabeth pare rău doar ca o alegere lacom de viață.

Ca se deschide filmul Profa rea dar buna, domnișoara Halsey este angajat la un tip bogat ea lipitori pe, dar nu iubeste. A aruncat și trebuie să se întoarcă la predare, o ocupatie a avut nici un talent pentru sau de interes în; ea trece timpul arată DVD-uri pentru studenți în timp ce ea PNA, băuturi și nu de droguri la biroul ei. Acest lucru creează uimire și indignare în fermecător numit Amy Squirrel (Lucy Punch), a cărui clasă este chiar vizavi.

Personajele școlare include, de asemenea nou profesor Scott Delacorte (Justin Timberlake), amabil dar juiceless; profesor veteran Doamna Pavicic (Jillian Armenante), un aluat dulce; chipes profesorul de gimnastică Russell Gettis (Jason Segel), și obsedat-delfin Directorul Wally snur (John Michael Higgins). Dintre aceste personaje, rival jucat de Lucy Punch este cel mai colorat, pentru că ea este cel mai condus și obsedat. Ceilalți par curios neimportantă, de conținut pentru a materializa într-o scenă, efectuați o funcție necesară și vaporiza. Nu e nici o urgență, și că a fost unul de calitate “Bad Mos Craciun” picura cu.

Nici unul dintre personajele principale din film este un student, care pare ciudat. Da, e un copil care scrie poezie rău și are o pasiune pe sexpot clasă, dar disperarea lui pare bine în limitele de benzi desenate. Nu sunt studenți răzbunătoare, nici unul cu un comportament agresiv, nu mici “Omens” în formare. Turnarea a elevilor pare lipsit de imaginație, dar apoi ce scenariul le dau să facă in Profa rea dar buna?