Prisoners (2013) Film Online Subtitrat

Titlu romanesc: Prizonieri
Gen: Crima, Drama, Mister
Producator(i): Aaron Guzikowski
IMDB: 8.1
Regia: Denis Villeneuve
Actori: Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal, Viola Davis, Maria Bello

loading...

Cât de departe ai merge pentru a-ţi proteja familia? Keller Dover (Hugh Jackman) trăieşte cele mai cumplite momente prin care poate trece un părinte. Fiica lui în vârstă de doar 6 ani din filmul Prisoners şi prietena acesteia au fost răpite, iar singura pistă despre identitatea vinovaţilor nu pare să ducă nicăieri. Detectivul Loki (Jake Gyllenhaal) arestează un suspect, însă, din lipsă de probe, acesta este eliberat. Pe măsură ce timpul trece, şansele de supravieţuire ale micuţelor scad, iar poliţia nu are o pistă clară. Aşadar, Dover decide să acţioneze de unul singur. Până unde este dispus să ajungă un tată disperat să-şi salveze copilul?

Keller Dover (Jackman) este un contractor independent, care locuiește cu soția sa Grace (Maria Bello) și doi copii într-un cartier suburban. El iubește Bruce Springsteen, “The Star Spangled Banner-,” vânătoare, tezaurizare conserve, măști de gaze, și gadget-uri supravietuitor in subsolul casei sale. Ziua Recunoștinței, de Dovers mergi la cina cu o familie vecină, Franklin și Nancy Birch (Terrence Howard și Viola Davis), care au doi copii de aceeași vârstă in Prisoners. În timp ce părinții bea vin și vorbesc în camera de zi, cele două fete mici întreba dacă pot face o plimbare. Este la o plimbare de la care nu se mai întorc. Panică rezultă, în special atunci când devine clar că o RV înfiorător, care a fost văzut parcat în cartierul devreme, a dispărut. Detectiv Loki (Jake Gyllenhaal) este atribuit cazul.

Proprietarului RV lui, Alex Jones (Paul Dano), este târât pentru interogatoriu. Criminalistica spun RV este curat de dovezi fizice, dar Alex este ciudat. el vorbește cu o voce șoptit mare care îl face suna ca o pre-adolescent. Nu este de neconceput să cred că el poate fi ascunde ceva. Acest lucru este în mod clar ia Dover lui Prisoners, iar el și Loki începe imediat să capete cap la cap despre cursul anchetei. Când Jones este eliberat din cauza lipsei de probe (în custodia mătușii sale, a jucat de Melissa Leo), Dover are problema în propriile mâini, răpirea Jones, și deținerea-l ostatic intr-o cladire abandonata dărăpănată. Dover bucle în Franklin mesteacan planul său de a bate adevărul din Jones. Birch este îngrozit la vederea Jones legat de o chiuveta, dar el ignoră propria busolă morală în fața certitudinii furios Dover lui. Acesta este unul din punctele subtile ale scenariului: cum certitudine pot trece peste o îndoială cu o forță pură, și cât de îndoială este adesea esențială pentru menținerea umanitatea noastră in filmul Prisoners.

Hugh Jackman huffs și bufe și țipetele și hohote pe tot parcursul filmului Prisoners, și devine monoton, dar ce tot ceea ce comportament ne spune este că aceasta este un om slab care are nevoie sa se simta puternic. Într-un moment elocvent, în timp ce murmurînd “Tatăl nostru”, el nu este în măsură să spună “precum și noi iertăm greșiților ne.” El are un arsenal veritabil în subsolul său, familia sa ar putea rezista unui atac cu gaz muștar, precum și apocalipsa zombie, dar el nu a putut proteja fiica pe o simplă plimbare printr-un cartier sigur. Și e atât de convins că Alex Jones este tipul care el este orb la alte posibilități. Între timp in Prisoners, soția lui se află în pat, tranchilizante se într-o stupoare.