Prințul Texasului – Prince Avalanche (2013) film online subtitrat

Regia: David Gordon Green
Actori: Lynn Shelton, Paul Rudd, Emile Hirsch, Lance LeGault, Joyce Payne
Anul: 2013
Gen: Comedie, Drama
Durata: 94 minute
IMDB: 6.4/10 din 8647 voturi

loading...

Frumusețea vine de la setarea: o secțiune de peisaj aproape Bastrop, Prințul Texasului, care a fost ars de Wildfire. Emoția vine din personajele principale din film, Alvin (Paul Rudd) și fratele-in-law lui Lance (Emile Hirsch), care au fost angajați pentru a repara terenuri și drumuri. Ei vopsea benzi galbene pe blacktop, grădini mulci consumate de flacără, și de a inspecta casele ruinată. Ei copil reciproc, ca barbatii, menținându-l lumină atunci când acestea nu sunt sniping unul la altul.

Aceste scene timpurii sunt plăcute încă tensionată pentru că știm ce fel de film Prințul Texasului este o dramă-unire de sex masculin care în cele din urmă trebuie să erupă în confruntare îndurerat. În cazul în care confruntările ajunge, însă, durerea nu se simt ca o poveste bătăi obligatorie, pentru că ne-am crescut de a cunoaște și iubesc aceste personaje.

La inceput, aceasta pare a fi foarte mult un fel mentor-elev de relații, cu Alvin Rudd lui ca de echilibru, inteligent, omul de familie capabil, și Lance Hirsch ca copilul oraș care nu pot sta fie în natură, pentru mai mult de câteva ore. Scriitor filmului și regizorul David Gordon Green adaptat acest film din 2011 islandez drama „, fie un fel,” și nu există un dram de stil european intim-splendoare să-l. Brazde de copaci de foc evoca montajul de deschidere a „Apocalypse Now”. Există imagini de burros pasc pe flori salbatice, o pasăre pinwheeling peste o linie de copaci, o omidă verde tarasc pe partea de sus a unui jurnal mușchi, vopsea galbena deversând într-o albie de piatră, și așa mai departe. Partitura originala, de explozii pe cer, creează o senzație transa, din când în când împingând prea tare, până la punctul în cazul în care se simte ca și cum te uiți la versiunea dolar-magazin de „Koyaanisquatsi.”