Prin aburii alcoolului – Smashed (2012) film online subtitrat

Regia: James Ponsoldt
Actori: Aaron Paul, Mary Elizabeth Winstead, Octavia Spencer
Anul: 2012
Gen: Drama
Durata: 81 minute
IMDB: 6.8/10 din 1486 voturi

loading...

Primul obiectiv în dimineața este de a trata mahmureala, cu un pic de băut de întreținere judicioasă. “Prin aburii alcoolului – Smashed” arată că se știe că, în procesul său verbal de deschidere. Alcoolismul nu are nevoie de un fel de nebunie flamboaiant vedem in filme precum “The Hangover”, dar se pare să necesite o monitorizare introvertit dacă vă simțiți la fel de bine (sau de bine), cum crezi că ar trebui.

De ce alcoolicii începe în jos în aceeași zi rutier periculoase după zi? Ele sunt în căutare de fereastra evaziv de bunăstare care se deschide atunci când bea cale de ieșire din o mahmureala si nu sunt încă în stare de ebrietate peste tot din nou. Zi alcoolicului constă în încercarea de a menține acea fereastră deschisă. Kate Hannah, eroina de “distrus,” anunță bere ieri în timp ce ea te speli pe dinți ei. În parcarea de la slujba ei, ea începe o nouă zi de auto-medicatie cu o înghițitură dintr-un balon. Kate (Mary Elizabeth Winstead) învață clasa a treia, și vom vedea ei face o treabă destul de bună de ea, până când ea este depășit cu un spasm brusc de vărsături. Un lucru bautori asezonate învățăm este că “bea recuperare” dvs. implică face pace cu stomacul. Ea a încercat să grăbească lucrurile.

Ce zici, in “Prin aburii alcoolului”, după ce arunca in fata o clasă de copii? Ei cred că înțeleg: “Doamna Hannah, sunteți însărcinată?” Da! Da! Asta e! Kate Hannah este de acord aproape fericire. În mod inevitabil, care duce la mai multe probleme la școală, iar apoi directorul adjunct, Dave Davies (Nick Offerman), o cere să intre în biroul lui. El este un membru al Alcoolicilor Anonimi, a văzut băut-o în mașina ei și pot adăuga doi plus doi.