Prima data – The First Time (2012) film online subtitrat

Actori: Dylan O’Brien, Britt Robertson, Victoria Justice
Director: Jon Kasdan
Anul: 2012
Gen: Comedie, Drama, Romantic
IMDB: 6.0/10 din 761 voturi

loading...

Dave este într-o alee din nou la o petrecere casa, repetând o mărturisire de dragoste pentru o fată pe nume Jane, când el este surprins de Aubrey. Ei vorbesc, iar când a practica discursul pentru a obține opinia sa, ea nu este impresionat. Ea refuză să danseze cu el, explicând că afișează publice de afectiune (PDA) sunt de prost gust in Prima data. Ea în cele din urmă începe să danseze când raidul poliției a partidului zgomotoase. Ea îl invită în casa ei, menționând că ea are un iubit, și-l duce la dormitorul ei. Ei împărtășesc niște vin și o conversație semnificativ. Aubrey îl întreabă dacă a avut vreodată sex, iar Dave recunoaste ca nu are, dar ea refuză să răspundă la aceeași întrebare. Ei vorbesc în timp ce de stabilire una lângă alta pe podea și ambele adormi. Când mama Aubrey bate la usa, Dave scapă prin fereastra, dar varsă vin pe covor.

Dave se întâlnește cu prietenii lui Simon și Big Corporation, spunându-le despre Aubrey in Prima data. Ei sugereaza ca pretind a avea un iubit ar putea fi o minciună strategic și sugerează contactarea ei. Dave solicită casa ei, de capturare Aubrey ca parintii ei sunt berating ei despre vinul pe covor. Ea spune Dave ea merge la film cu prietenul ei Ronny, și Dave decide să meargă prea.

Jane și prietenii ei se întâmplă să fie la teatru. Aubrey convinge Ronny pentru a merge la acelasi film Prima data ca Dave și Jane. Aubrey se în timpul filmului, și Dave ei urmează. În hol a cere scuze pentru a fi ciudat la telefon și care au să sară de pe acoperiș. Dave devine numarul ei de telefon mobil și o invită și Ronny la casa lui Jane prieten ulterior.