Pride and Prejudice and Zombies (2016) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Mândrie Prejudecată Zombi
Regia: Burr Steers
Scenariu: Burr Steers, Jane Austen
Actori: Sam Riley, Matt Smith, Lily James, Lena Headey, Douglas Booth, Aisling Loftus
Anul: 2016
Gen: Actiune, Groaza, Romantice
IMDB: 5.9

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

La fel ca și romanul “Pride and Prejudice și Zombies,” filmul “Pride and Prejudice and Zombies – Mândrie Prejudecată Zombi” se bazează pe un simplu singur pusti,: Este “Pride and Prejudice” … cu zombi. Aceasta este o idee vag amuzantă, care într-un fel s-au întins la o întreagă carte, care într-un fel a devenit un best-seller, ceea ce înseamnă că în mod inevitabil, trebuia să fie făcută într-un film.

Este, în esență, povestea Pride and Prejudice and Zombies – Mândrie Prejudecată Zombi clasică Jane Austen moravurilor sociale și mașinațiile din secolul al 19-lea Anglia, până la caractere, setări, puncte de complot și biți specifice de dialog, doar cu includerea pisălog a morții vii popping sus aici și acolo pentru a complica și mai mult lucrurile (autor pentru proiectul merge atât Austen obraznic și Seth Grahame-Smith.) în timp ce cartea 2009 a jucat acest gen mash-up pentru rade uscat, viclean, de film scriitor-regizor Burr Steers ‘amperi sus senzații tari și gore. Și asta eo problemă, nu neapărat ca o alegere narativă, ci dintr-o perspectivă tehnică.

Ceea ce diferențiază “PPride and Prejudice and Zombies – Mândrie Prejudecată Zombi” din materialul sursă literară este secvențele sale mari de acțiune, dar sunt pus în scenă, aprinse, împușcat și editat într-o astfel de moda zăpăcit, este adesea dificil de spus ce se întâmplă. Nu există nici un context vizual pentru atacurile și nici o modalitate de a determina sursa sau dimensiunea lor, care diminuează aceste scene de tensiunea lor, ceea ce face imposibil să se implice. Uneori, acest lucru este intenționată, la fel ca în utilizarea frecventă Steers “a neclare.Dacă chiar la punctul de atunci când un zombie este pe cale să mănânce pe cineva, dar aceasta nu funcționează în aceste cazuri, fie. De prea multe ori, “Pride and Prejudice și zombie”, este atât de întunecat încât să fie impenetrabilă, ca într-o scenă subsol atunci când surorile Bennet sunt flecăreala în timp ce sparring în curs de pregătire pentru următorul posibil atac-femeile trebuie să vă faceți griji atât căsătoria cu omul potrivit și să nu fie mâncat in filme online Pride and Prejudice and Zombies – Mândrie Prejudecată Zombi.

In cazul in care a trecut ceva timp de când ai citit cartea în clasa limba engleză liceu: Centre “Pride and Prejudice”, pe incapatanata Elizabeth Bennet (Lily James), al doilea cel mai vechi dintre cele cinci fiice ale mijloacelor medii care nu este atât de aproape obsedat cu căsătoria în sus ca mama ei (Sally Phillips) este. În timp ce sora ei frumos mai în vârstă, Jane (Bella Heathcote), devine implicat romantic cu frumos și bogat necuviincios dl Bingley (Douglas Booth), in Pride and Prejudice and Zombies – Mândrie Prejudecată Zombi, Lizzie intră într-o relație de dragoste-ura prieten apropiat Bingley, chiar mai necuviincios bogat Mr. Darcy (Sam Riley). clase sociale și conflict scântei acoperi. Dar în cele din urmă apar neintelegeri clare în sus, de caractere sunt obligați să recunoască atât mândria și prejudecata lor, și toată lumea trăiește fericită după.

În versiunea zombified, deși, fetele Bennet toate au fost instruiți ca războinici, iar elementul social-păturilor intră în joc în ceea ce privește locul în care are loc ca formarea (Japonia pentru elita, China, pentru oricine altcineva). George Wickham (Jack Huston) nu este doar ruinare și nedemn de încredere, de asemenea, el ar putea să nu fie în întregime în viață. Iar trufasa Lady Catherine de Bourgh (un feroce, elegant Lena Headey) este cel mai sarbatorit zombie-killer-le pe toate cu un plasture ochi pentru ao dovedi din Pride and Prejudice and Zombies – Mândrie Prejudecată Zombi.

Uneori, acest amestec de lucrări, în principal, în momentele mai liniștite, mai calme, ca atunci când personajele din Pride and Prejudice and Zombies – Mândrie Prejudecată Zombi stau în jurul valorii de o cameră de desen de curățare armele lor sau de un intensificand reciproc, comparând expertiza lor în domeniul artelor mortale. Și, după cum surorile se imbraca in cele mai frumoase rochiile și stilul părul lor pentru o minge, ei, de asemenea, glisați cu atenție și pumnalele în jartiere lor de protecție. Mici, momente inexpresiv în scenariul Steers “au un impact mai mare decât cele masive bucăți, set zgomotoase.

Prin toate acestea, deși, James este o incantare sa ma uit ca Lizzie in Pride and Prejudice and Zombies – Mândrie Prejudecată Zombi. Dacă ați văzut-o anul trecut, în filmul lui Kenneth Branagh “Cenusareasa”, știi cât de atrăgătoare extrem de ea poate fi. Aici, ea joacă un alt fel de figura iconic, dar în ambele cazuri, e ceva pur despre prezența ei de ecran, care o face să pară accesibilă și adevărat. Și ea are chimie decentă cu Riley ca arogant, abrazive Darcy, dar apoi, din nou in filme online Pride and Prejudice and Zombies – Mândrie Prejudecată Zombi, mai multe dintre schimburile lor cheie au loc în contextul fel de luptă fizică, fie una cu alta sau împotriva poticnirea, mormăind undead, care detracts din tensiunea lor romantica inerente, mai degrabă decât creșterea.

Este un lucru complicat pentru a trage off, acest echilibru delicat de ton. Foarte puțini directori ar putea face cu succes, dar se pare că Steers-a caror filmografie eclectic variază de la “Igby se duce în jos” la “17 Din nou” la “Charlie St. Cloud” -wasn’t destul gata să se extindă repertoriul său de departe. Poate că altcineva poate sparge codul de la final Austen mash-up atunci când inevitabil “Rațiune și simțire și Marea Monsters” vine de-a lungul adaptare in filmul Pride and Prejudice and Zombies – Mândrie Prejudecată Zombi.