Pride (2014) film online subtitrat

Regia: Matthew Warchus
Actori: Imelda Staunton, Dominic West, Bill Nighy
Anul: 2014
Gen: Biografie, Comedie, Drama
Durata: 120 minute
IMDB: 7.8

loading...

“Pride” poartă pe mânecă dorința de a face publicul sa se ridice în picioare și majorete. Că este dispus să plumb ocazional adâncimi de formula familiar pentru a atinge obiectivul. Aici este o poveste adevarata, care ar fi putut fi jucat ca dramă drept, dar realizatorii filmului au optat pentru o abordare mai ușoară de a capta inimile și mințile. Britanicii face acest tip de mulțime-Pleaser mult mai bine decât la Hollywood, în cazul în care numai pentru că filme precum “The Full Monty” și “Billy Elliot” au fost teamă să tempereze dulceață cu elemente mai intunecate ale realității. Personajele din “Pride” poate exista într-o invenție cinematografică spumos, dar tot nu este soare si trandafiri.

În timpul UK Minerii greva 1984-1985, un aliat putin probabil arătat sprijinul pentru minerii. Condusă de Mark Ashton (Ben Schnetzer), capitolul de la Londra din persoanele de orientare homosexuala Sprijinirea minerii (LGSM) a început să colecteze bani pentru a ajuta lucrătorii din Uniune. În picioare în afara “gay este cuvântul” librărie, Mark și prietenii săi dețin găleți și cântă din numele organizației lor. Unii oameni dona, dar altele scuipat la ei. Mark convinge prietenii lui de a persevera, deoarece singurii oameni ziarele britanice homofobe tratați mai rău decât de oameni gay au fost minerii. “Dacă cineva știe ce simte acest tratament ca” Mark spune: “Pride”

În detrimentul său, “Pride” nu oferă mai multe detalii cu privire la modul Mark-a venit ideea de a sprijini minerii, spre deosebire de alte cauze. Potrivit Wikipedia, susținători ai grevei au fost sfătuiți să partener cu comunitățile miniere, deoarece guvernul a confiscat toate fondurile Uniunii, ceea ce face donații la mineri Uniunii Nationale imposibil. Aceasta explică numeroase încercări de a LGSM partener cu comunitățile, toate din care sunt fericiți să colaboreze până când aud numele organizației. Printr-o neînțelegere cu privire acronim a grupului (“M-am gândit L a stat la Londra”, spune Miner Paddy Considine, a Dai), LGSM cârlige cu minerii Dalais Valley din South Wales. După întâlnirea cu grupul, Dai-le invită să participe la o reuniune a Uniunii în orașul său Welsh.