Prelude to Axanar (2014) Film Online Subtitrat

Gen: Actiune, Drama
Producator(i): Christian Gossett, Alec Peters
IMDB: 8.6
Regia: Christian Gossett
Actori: Richard Hatch, Tony Todd, Kate Vernon

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

loading...

Geeks stiu Hatch rolul capitanului Apollo din originalul “Battlestar Galactica”, seria de televiziune, care a durat doar un sezon (1978-1979), dar a fost resuscitat într-o trei ore de mini-serie 2003, care a fost urmată de o serie de televiziune săptămânal în care Hatch a avut un rol recurent ca Tom Zarek, un lider politic. Cu proiecția filmului “Prelude to Axanar”, Hatch se alătură familiei Star Trek și fan-vers al ambelor serii se ciocnesc in filmul Prelude to Axanar.

în vârstă de 69 de ani in Prelude to Axanar, trapa se așeză în spatele meu la “Preludiu” premiera, vorbind cu bucurie și pasiune Star Trek cu fanii. favorit seria lui Star Trek este TOS și el, de asemenea, privit un pic de “Deep Space 9.” Mai mult decât atât, el aprobă recente repornire a crede că rămâne fidel “chimia de caractere originale” și se mută liniile de poveste trecut de convențiile 1960 din seria TV și în acest secol de a face film.

Nu a fost un Apollo din TOS, dar nu așa “Prelude to Axanar” conecteaza cu Star Trek. Care are loc cu două decenii înainte James T. Kirk comandat USS Enterprise pe misiunea sa, “Preludiu la Axanar” include unul dintre Kirk eroi-Garth a Izar.

Garth a Izar era ofițer decorat al Federației Flotei din Prelude to Axanar(numele complet Kelvar Leonard Garth) în timpul secolului al 23-lea. Garth este principalul antagonist în TOS episod al treilea sezon “Pe cine zei distruge.” Deși faptele Garth în lupta de Axanar au fost necesare citirea la Academia Flotei, Garth a devenit nebuni penal și a fost angajat în Elba II azil după încercarea de a anihila creaturi care au ajutat să recupereze de la leziuni grave prin gifting el cu capacitatea de a forma schimbare. Acel episod prezentat un alt celebritate de geekdom (Batgirl din seria de televiziune Batman Yvonne Craig ca pielea verde Orion Marta) și lăsat Kirk pentru a salva eroul lui printr-un nou medicament care a vindecat nebunie Garth lui.

Preluarea de la sfârșitul anilor Steve Ihnat, Alec Peters joacă Garth de Izar și “Preludiu” aduce înapoi Gary Graham ca Vulcan ambasador Soval (un personaj din seria 2001-2005 TV “Star Trek: Enterprise”). “Preludiu la Axanar” este un film complet în sine, ci servește ca o introducere la un proiect mai ambițios: Povestea Prelude to Axanar și modul în care Federația învins Imperiul Klingonian. Fundamentată pe Kickstarter, 20 de minute “Preludiu” ne prezintă caracterele: Amiralul Ramirez (Tony Todd, un actor cu conexiuni multiple la familia Star Trek cu aparitii ca fratele lui Worf Kurn precum și înfățișând personaje diferite, în diferite serii Star Trek ), Capitanul Sonya Alexander (Kate Vernon, care are, de asemenea conexiuni Battlestar Galactica), capitanul Samuel Travis (JG Hertzler) și legendarul Klingonian războinic general Kharn (Hatch).

Director Christian Gossett a comentat în timpul Q & A care a urmat screening care a filmat acest film de scurt metraj ca un documentar History Channel, inspirându-se din documentar 2009 “Facing Ali.” Asteptati-prim-planuri atunci când capetele vorbesc umple ecranul, dar don Nu vă permit să vedeți întregul cap. Gossett, care a co-scris scenariul pentru “Preludiu”, cu Alec Peters, se amesteca interviurile retrospective cu imagini de presupus de arhivare. Vedem orașele și distrugerea nave, precum și construirea de nave mai bune: Lupta de la Axanar este un război în cazul în care numărul de tehnologie, nu o cursă a înarmării, ci o cursă a avea o mai bună, nave mai rapid și mai puternic in filme online Prelude to Axanar.

Ca erou căzut in Prelude to Axanar, Hatch descrie Kharn ca mândru, dar inteligent Klingonian. Trapa comentat că, după toate, această cursă a avut comanda de spațiu și dezvoltat de înaltă tehnologie. Kharn lui este un om de acțiune, care nu are timp pentru diplomație, deoarece “Dacă cuvinte au fost de apă, oamenii ne-ar îneca.”