Predestination (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Drama, Mister, SF
IMDB: 7.5
Regia: Michael Spierig , Peter Spierig
Actori: Sarah Snook, Noah Taylor, Ethan Hawke, Elise Jansen, Christopher Kirby


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Predestination

Predestionation este povestea vieții unui Agent Temporal trimis într-o serie complicată de călătorii în timp, a căror menire este să continue activitatea sa de apărător al legii în eternitate. Acum, la ultima misiune, agentul trebuie să urmărească pe delincventul care i-a scăpat mereu de-a lungul călătoriilor în timp.

Excelent.Un film greu si la propriu si la figurat.Pare fara noima,dar,pe masura ce se”coace”devine tot mai clar.Se desfiinteaza cam toate barierele,gasesc o solutie pentru autoproducere,pastrand clasicul sex,personajele se desfac si se reduc precum lamelele unui evantai,Nu trebuie cautata logica in ideea filmului.Parerea mea este ca s-a figurat o ipoteza plauzibila despre creatie.Pentru prima oara realizez ca nu este neaparat nevoie de o origine…candva,prin cutele timpului poate apare un nod.Este greu de constientizat chestia asta,dar daca deschizi larg mintea,este posibil ca suflul acestei idei sa-ti de o senzatie…

Un sci-fi/psihologic/mind-fuck extrem de reusit. Iubesc genul acesta de filme, care dupa ce termini de vizionat, ramai cu o multime de intrebari. Ce nu mi-a placut in schimb a fost ca s-a terminat prea repede. Desi, finalul a fost unul destul de explicit, si pe loc pare ca totul este clar, dupa ce se termina si incepi sa-l diseci, constati ca oricum a-i luao, nu te duce nicaieri. Tocmai din acest punct de vedere Predestination mi se pare si mai reusit. Felicitari scenaristului si de asemenea si regizorilor!


Trailer Predestination