Precious Cargo (2016) Film Online Subtitrat

Gen: Actiune
Regizor(i): Max Adams
IMDB: 4.6
Actori: Bruce Willis, Claire Forlani, Mark-Paul Gosselaar

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Trailer Precious Cargo (2016)

Sinopsis Precious Cargo (2016)

Scenele finale ale Precious Cargo include un caracter citând linia finală nemuritoare din “Casablanca” și o lovitură de aproape de o gramada de excremente de câine. Fără a da prea mult departe, permiteți-mi să spun doar unul dintre ei face o treabă mult mai bună a insumarea filmului decât celălalt. Pentru aceia dintre voi care a plecat de săptămâna trecută rateu de acțiune “penal”, gândindu-se că ar fi fost blânzi, stupider și mai superficială, va părea ca răspunsul la rugăciunile tale. Dar pentru oricine altcineva, nu este nimic mai mult decât doar un alt craptacular VOD a cărui reală doar aspect pozitiv este forgettability-vă groaznica va fi greu de presat să-și amintească nimic despre el chiar și la doar câteva minute după ce a văzut-o, care ar trebui să vină ca o ușurare tuturor celor implicați în producția sa.

Așa cum se deschide filmul Precious Cargo, hoț perfidă Karen (Claire Forlani) încearcă să facă o tumbă de mai multe milioane de dolari, care crima sef Eddie (Bruce Willis) a fost de planificare pentru un timp. Atunci când merge într-o parte, el promite să o omoare dacă nu face bine pentru suma totală a jafului. Cu nicăieri stânga pentru a activa, ea apare pe usa lui Jack (Mark-Paul Gosselaar), un fost iubit și colegi criminal, deși genul simpatic, care are propriul său echipaj loial pe care el meserii hazliu bon mots cu după fotografiere de oameni în față atunci când se ocupă de du-te și o dulce Gunny prietena medic veterinar (Lydia Hull), care nu are cunoștință de său real de locuri de muncă cu bătăușii lui Eddie în căutarea fierbinte.

După ce a scăpat protejații printr-o urmărire cu barca cu motor, Karen cere ca Jack să o ajute să facă bine cu Eddie prin tragerea de pe furtul unei mașini blindate care conține 30 de milioane de $ în diamante, un alt loc de muncă conceput inițial de Eddie. echipajului lui Jack, mai ales Sassy trăgător de elită Logan (Jenna B. Kelly), sunt suspecte de Karen și posibilele sale motive, dar el însuși este perfect confortabil cu mișcare înainte, sigur știind că nu există nici un fel posibil ca ea s-ar putea încerca să tragă o altă înșelătorie și se lasă să-l țineți punga și cu care se confruntă mânia lui Eddie.