PortalulTauTV.ro a devenit PortalulTauTV.com


Prădător de noapte – Nightcrawler (2014) film online subtitrat

Gen: Crima, Thriller
Producator(i): Dan Gilroy
IMDB: 7.9
Regia: Dan Gilroy
Actori: Jake Gyllenhaal, Rene Russo, Bill Paxton

loading...

Thriller Dan Gilroy lui “Prădător de noapte” Este vorba de un cameraman amator care Parlays ochi și curajul într-o afacere de succes mici, înșelătoare, manipularea și exploatarea tuturor celor care sta in calea lui. Împușcat de Paul Thomas Anderson cineast regulat Robert Elswit prin ceea ce ar putea fi un filtru Night Vision Rot, este un film despre cum sociopați trece peste pe oricine altcineva, și un portret al unui singuratic deranjat, marginal, care s-ar potrivi perfect pe un proiect de lege dubla cu ” Taxi Driver “si” Henry: Portretul unui criminal în serie “. Este, de asemenea, o satiră media în spiritul “Network” și “To Die For”, care are sloganul “Dacă sângerează, se duce” la concluzia sa logică horrifyingly. E o comedie.

Eroul filmului “Prădător de noapte”, Lou Bloom (Jake Gyllenhaal), este un om care trăiesc pe marginea. A văzut mai întâi încearcă să taie printr-un gard lanț-link pentru a fura resturi că el poate vinde pentru bani de buzunar. În timp ce conduceți noaptea târziu, el se întâmplă pe cameramani filmarea unui accident de mașină. El solicită cameramanul de plumb (Bill Paxton) ceea ce post de televiziune pentru care lucrează, și învață că sunt freelanceri care monitorizează radio de poliție Chase jos epave și incendii și omucideri, și să vândă filmul lor video pentru cel mai mare ofertant. Ratele nu sunt mari, dar sunt mai bun decât ceea ce Lou este folosit pentru a, așa că el cumpără un aparat de fotografiat și devine în acțiune.

Acest lucru îl conduce la o stație de local al cărui director de știri, in filmul “Prădător de noapte”, unde Nina Romina (Rene Russo), a fost în sus și în jos cadranul, ca tema cântec o anumită sitcom de cântat o dată, și trebuie să ridice buletin de știri-o de pe ultimul loc pentru a păstra de la obtinerea concediat . Orice idealism ea a avut a fost la sol din urmă ei de ani; doar disperare rămâne, și vorbește deschis la Lou din momentul îl întâlnește, simțind un spirit înrudit.