Poveşti trăsnite – Relatos salvajes (2014) film online subtitrat

Gen: Comedie, Drama, Thriller
Producator(i): Damián Szifrón
IMDB: 8,2
Regia: Damián Szifrón
Actori: Darío Grandinetti, María Marull, Mónica Villa

loading...

Aici este o colecție de povestiri fantastic scabros film “Poveşti trăsnite” din inima întunecată a Argentinei. Există un standard ridicat de cinism revigorant și groază peste tot, deși, probabil, nimic nu se poate compara cu înflori care termină pe prima aventură. Acesta vânturi de până într-o grădină în care suburban un cuplu în vârstă citesc placid ziarele. Am vizionat acest film de două ori, și de fiecare dată se încheie scena a făcut toată lumea din public, inclusiv pe mine, aduc pumnii până la gura cu o Yelp mic traumatizat.

În notificare mea inițială la Cannes Festivalul de Film “Poveşti trăsnite” de anul trecut, am ajuns pentru argentinian bronca cuvânt argou, care înseamnă “supărat”. Acestea sunt cu adevărat povești dintr-o națiune bronca, și impulsurile de ecran cu căldură și a relelor temperament. Ca un caracter spune: “Văd violență peste tot.” Tales Wild este un mare furie la automultumire si mediocritatea de clase conducătoare Argentina. De asemenea, am invocat inițial termenul de “ou preot a lui” (în sensul său tradițional, eronate), deși o colecție geamantan de filme de scurt metraj nu este mai probabil să fie un sac de amestecat decat un singur narativă convențional – și succesul / nu raportul pentru acest film este o multime mai mare decât pentru cele mai multe altele. Acesta este cu mult superior ou un preot de: e un ou episcop, ou de cardinal, deși trebuie spus că există o lichidare în jos de nivelul de energie de poveste extins finală. După ce a stabilit inițial un ton de astfel de imoralitate rafinat, indicii mai târziu filmului la fericirea ia de pe marginea de o zecime de microni. Este încă un film letal ascuțit.

Unii pasageri avion seama ce au în comun. O chelneriță recunoaște un client din trecutul ei. Un incident rutier-furie escaladează. Un inginer simte vătămate la o amendă de parcare. Un om bogat acoperă crima fiului său. Un mire și mireasă cad la nunta lor. Aceste coșmaruri de prindere au ceva de Roald Dahl, sau Quentin Tarantino, sau Pedro Almodóvar, care a co-produs filmul Poveşti trăsnite.