Poveste trasnita de Craciun – Scrooged (1988) Film Online Subtitrat


Regia: Richard Donner
Actori: Bill Murray, Karen Allen, John Forsythe
Anul: 1988
Gen: Comedie, Drama, Fantezie, Craciun
Durata: 101 minute
IMDB: 7.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Poveste trasnita de Craciun – Scrooged

Francis Xavier este un producator de televiziune cinic si increzut. Dorinta lui de promovare cat mai rapida, il face sa piarda iubirea vietii sale, il alieneaza de familie si ii distruge orice sansa de a avea o viata fericita. In timp, Frank a reusit sa devina doar un om in costume negre si scumpe, care latra ordine si isi suprasolicita secretara, Grace Cooley. Cand i se ofera sansa sa realizeze o transmisiune in direct a piesei Colinda de Craciun, viata sa incepe sa semene in mod inexplicabil cu cea a personajului Scrooge din poveste.

El este vizitat de fantoma mentorului sau Lew Hayward, care ii demonstreaza ca metodele lui nu sunt tocmai corecte si il avertizeaza ca alte fantome vor aparea pentru a-l ajuta sa isi schimbe viata. Frank este vizitat de fantoma Craciunurilor Trecute, fantoma Craciunului Prezent si fantoma Craciunurilor Viitoare. Frank va afla ca in viata exista lucruri mult mai importante decat castigarea razboiului de ratinguri.

O alta varianta a lu’: ”A Christmas Carol” doar ca de data aceasta sub alt nume (”Scrooged”). Bill Murray chiar isi intra f bn in rol (ticnit de a dreptul si a interpretat rolul cu pasiune), chiar daca actiunea este previzibila (stim de vizita celor 3 spirite sau ca ”omul nostru” va deveni din baiatul cel rau in baiatul ce bun), filmul este amuzant, relaxant, binedispune si chiar merita vazut in preajma Craciunului.


Trailer Poveste trasnita de Craciun – Scrooged