Pompeii (2014) film online subtitrat

Gen: Actiune, Aventura, Drama
Producator(i): Janet Scott Batchler, Lee Batchler
IMDB: 5.6
Regia: Paul W.S. Anderson
Actori: Kit Harington, Emily Browning, Kiefer Sutherland

loading...

Acesta este un film surprinzător de modă veche dezastru. De fapt ei de modă veche-Ness este de fapt singurul lucru surprinzator despre acest ochi-popping spectacol 3D, în regia lui Paul WS Anderson, un handler adept al ochi-popping spectacol 3D, ca oricine familiarizat cu “Resident Evil” franciza vă va spune, și în unele zone din fanilor film, vă spun de peste si peste din nou.

Cel nimicit-de-vulcanic erupție-in-vechi ori orașului Pompei este la fel de veche și venerat un subiect cinematografic ca monstru și de tren jafuri Frankenstein lui. De lucru de la un script de Janet Scott Batchler și Lee Batchler și alții (proiectul Pompei nu a dat seama, care Roman Polanski abandonat acum câțiva ani a fost de a fi de la un Robert Harris roman), Anderson oferă o dispozitiv narativ mai vechi încă, o rich- variantă fată / sărac-boy care găsește fiica-doe ochi magnat lui Cassia (Emily Browning) care se încadrează greu pentru un gladiator sclav Britannia-importate cunoscut pentru un timp doar ca “The Celt”, dar a dezvăluit mai târziu să posede numele puternic de Milo (Kit Harington, așa rupt și piele de bivol ca să facă rezolva orice om obișnuit de a ajunge la sala de sport mai topesc într-o baltă de inutilitate). Milo este un pic de un cal Whisperer, care îl ajută să se apropie de domnișoara, care de multe ori pare că în imediata apropiere a plângerilor cabaline. Problema lui imediată este o luptă arena viitoare cu un luptător nobil,-a promis să-fi eliberat-numit Atticus in Pompeii. În timp ce problema imediată Cassia este roman senatorul Corvus, vin să negocieze cu tatăl ei, și a determinat să facă o soție din Cassia care, în cuvintele lui Jean Hagen în “Cântând în ploaie”, “caint el staaaaaand.”

Oricum, n-ar stii asta, dar a fost, de asemenea, Corvus responsabil de batalionului roman care sacrificat familia lui Milo cu mulți mulți ani. Așa merg lucrurile în orașe antice pe cale să se slathered în cenușă vulcanică în filme Pompeii. Kiefer Sutherland are o dracu de un timp joc necruțător mizerabil Corvus-ai nevoie de foarte puternice pasiuni dacă ai de gând să rămânem la ranchiună personale mărunte chiar mingi de foc sunt battering toți cei din jurul vostru, asa ca de la sine înțeles.