Poltergeist (2015) film online subtitrat

Gen: Groaza, Thriller
Scenariu: David Lindsay-Abaire, Steven Spielberg
IMDB Rating: 5.2
Regizor(i): Gil Kenan
Actori: Sam Rockwell, Rosemarie DeWitt, Kennedi Clements

loading...

Remake al filmului cu acelaşi nume din 1982, filmul Poltergeist îl are ca protagonist pe Eric Bowen, un tată care după ce îşi pierde locul de muncă se mută împreună cu familia într-un oraş nou şi încearcă să croiască pentru aceasta un nou început. Totul decurge normal, până când fiica sa, Madison, este răpită, lucru ce îl face pe Eric să înţeleagă cât de importantă este pentru el familia.
Sam Rockwell și Rosemarie DeWitt, un cuplu vă instinctiv cald pentru a juca BOWENS, stabilind un nou început de la sine și cei trei copii instalarea în suburbii. Noua lor casă, în mod inevitabil, are cateva scapari, cu tulburări electromagnetice atribuite liniilor electrice din apropiere. Cu toate acestea, cel mai tanar Madison (Kennedi Clements) încă vânturi până presat la (nou ecran lat) TV, și fiul Griffin (Kyle Catlett) este neliniștit de un cache de clovni jucărie – o reamintire a originalului doar pipped Stephen King remake-gata Acesta a coulrophobia. (Am fost a fost înștiințat despre animatori pentru copii, chiar atunci?)
În jurul acestor holdovers, Rabbit Hole dramaturgul David Lindsay-Abaire risipește licăriri chinuitoare de subtext. Unde Freelings primul film au fost în sus baby boomers mobile, BOWENS sunt supuse unor solicitări de recunoscut austeritate de vârstă și tensiuni – nu în ultimul rând Poltergeist încearcă să ridice trei copii pe un venit diminuare. Într-un, timp vioi funcționare două spectacole-o noapte, există, de asemenea cameră pentru un caracter mic: de la nici o persoană a fost vreodată probabil pentru a se potrivi Zelda
Munca inimitabil Rubinstein ca psihic original, am obține în schimb Piese de Chewy de Jane Adams si Jared Harris ca cercetatorul rularea testelor academice , Poltergeist, și Derek Acorah-ca pentru activitatea paranormale.
Cea mai mare parte este o masina sperie, iar în acest sens a Kenan este mai eficientă spun, VFX sa lubrifiere tot ce scârțâie acum despre original: 3D permite astfel de socuri nerușinat fi burghie comin’-atcha, dar reimagines și dulapul bântuit Madison ca un învăluindu complet gaura neagra. Fenomenul Poltergeist nu a fost niciodată mai mult decât o plimbare, invitându-ne să plătească peste cotele pentru unele emoții destul de ieftine; adăugând o suprataxă 3D adrese abia asta. Accept, cu toate acestea, și remake-ul a fost proiectat în linii mari spiritul carnaval dreapta. Acesta ar trebui să schimbe o mulțime de floricele, dacă nimic altceva.