Polițiști corupți – Wrong Cops (2013) film online subtitrat

Gen: Comedie, Crima
Producator(i): Quentin Dupieux
IMDB: 5.9
Regia: Quentin Dupieux
Actori: Mark Burnham, Eric Judor, Steve Little

loading...

Numai cunoscătorii mai iertarea de le cinema rău va găsi mult dreptate “Polițiști corupți”, un monstruos unfunny “Academia de Politie” / “Reno 911” knockoff regie cu doar suficient de ochiul constiinta de sine pentru a părea atât insipid și pretențios. Inițial prezentat ca o 45 de minute de muncă în curs de execuție, la Sundance din acest an, aceasta ultima provocare de franceză artist de muzica electronica si regizor Quentin Dupieux arată puțin de off-fitness savoir faire că a câștigat sale anterioare “de cauciuc” și “greșit” un Nu-nemeritat cult de admiratori in Polițiști corupți. Afara de screening miezul nopții ciudat aici și acolo, pic ar trebui să cap direct la film Polițiști corupți închisoare, fără a trece Go.

Conceput de Dupieux ca un vehicul autonom pentru darurile comice discutabile de stele Mark Burnham, aici relua rolul său polițist de la “Wrong”, pic se învârte în jurul unui grup de nemulțumiți politisti din Los Angeles, care Bungle mai multe cazuri decât rezolva și să plătească legea despre la fel de mult mintea ca nu o vacă pentru mustele roiesc despre coada. În primul rând văzut vinde saci de oală ascuns în organele de sobolani morti, ofițer soios Duke (Burnham) își petrece cea mai mare parte “Wrong Cops” încercarea de a dispune de corpul unui vecin că a împușcat accidental și care se află acum sângerare la moarte în portbagaj mașinii Burnham lui.

Duke recrutează birou polițist Sunshine (Steve Mica) de a face fapta murdară în schimbul anulării datoriei sale pot neplătită, dar atunci când acesta din urmă găsește un geantă plină de bani îngropat în curtea lui, in Polițiști corupți. Moment în care, colegi ofițeri Renato (Eric Wareheim) și partenerul său Shirley (Arden Myrin) încercați șantaja Sunshine cu – ce altceva? – Dovezi fotografice de trecutul lui gay-pornografie. Un alt, doar ușor mai puțin de inducere geamăt vignette referă la eforturile depuse de politist Rough (Eric Judor) pentru a rupe în lumea muzicii cu un adevărat oribil Casio-tastatură instrumental. (Ca de obicei, Dupieux se compune scor electronic pic sub numele său de înregistrare, domnule Oizo.)