Politist la ananghie – Police Story (2013) film online subtitrat

Gen: Actiune, Crima, Drama
Producator(i): Sheng Ding
IMDB: 6,3
Regia: Sheng Ding
Actori: Jackie Chan, Ye Liu, Tian Jing

loading...

O continuare doar cu numele de extrem de populare seria de acțiune Jackie Chan, aceasta ultima ofertă mută acțiunea în China continentală pentru o scară mică, drept cu fața și drama relativ fiorul-gratuit cu o tendință de a pontificatului despre răspundere civilă.
Filmul Politist la ananghie Jackie Chan rămân unele dintre cele mai distractive și muncă de succes actorului, notoriu pentru frenetic stimulare și falca-dropping munca stunt la această zi. În timp ce 2004 a New Police Story văzut lucrurile iau o intorsatura spre mai dramă drept-up, această a cincea intrare în seria abia pare să aparțină la toate.
Pentru inceput Chan joaca un cu totul nou personaj, Poliția Căpitane Zhong Wen, un ursuz asuprit al legii bobinare de moartea recentă a soției sale. Convocat la un club de noapte de fiica sa înstrăinat, Miao Miao (Jing Tian – recent vazut alaturi de Donnie Yen în ID specială) Zhong devine involuntar implicat într-o criză ostatici când proprietarul clubului, Wu Jiang (Liu Ye) blochează ușile și ia invitații săi captiv.
Complicand probleme, Wu este, in Politist la ananghie, de asemenea nou iubit Miao Miao, la o cuplare Zhong dezaprobă toată inima, dar care devine curând un punct de discuție ca planul Wu desfasoara. După cerând eliberarea unui criminal condamnat, ostaticii Wu curând seama că toți cunosc reciproc și că motivele reale Captor lor indica un singur eveniment tragic în trecutul lor colectiv.
Set-up este decent, dar vizibil low-cheie în comparație cu filmele anterioare din serie. Apropiindu-se de material ca “Die Hard într-un club de noapte”, filmul are potențialul de greu, de înaltă tensiune de stand-off-uri, dar puține oportunități pentru cascadorii scară largă in Politist la ananghie. Ca urmare, există un număr de flashback-uri legate de foarte strânse oferind urmăriri de mașini, punch-up-uri și schimburi de focuri pentru a păstra publicul angajate, dar chiar simt ca director Ding Sheng este compensarea narativ său primar, în timp ce, de asemenea, tragere la un calibru mai mic decât anticipat.