Polițist de grădiniță – Kindergarten Cop (1990) Film Online Subtitrat


Regia: Ivan Reitman
Actori: Arnold Schwarzenegger, Penelope Ann Miller, Pamela Reed
An: 1990
Gen: Comedie
IMDB: 6.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Polițist de grădiniță – Kindergarten Cop

În acest thriller presărat din belșug cu situații comice care a avut aproape 100 de milioane de dolari încasări în prima săptămână a apariției sale în cinematografele americane. Arnold Schwarzenegger îl intepretează pe John Kimble, un detectiv dur. Capabil de orice pentru a-i prinde pe răufăcători. El se află pe punctul de a pune mâna pe un traficant de droguri. Lipsit de scrupule, pe nume Cullen Crisp. Singura persoană care poate depune mărturia menită să-l pună definitiv în spatele gratiilor pe Crisp este chiar fosta soție a acestuia.

loading...

Problema e că femeia a dispărut fără urmă, tot ce știe Kimble fiind numele unei grădinițe din Oregon pe care o urmează fiul ei de șase ani. Pentru că lucrurile nu ies așa cum își dorește, vajnicul detectiv se vede nevoit să lucreze sub acoperire ca… polițist de grădiniță.

În timp ce se zbate să pună mâna pe ticălos, Kimble își găsește timp și pentru o idila cu una dintre educatoarele de la grădiniță, frumoasa Joyce (Penelope Ann Miller).

Filmul este simpatic în încercarea de a combina acţiunea cu comedia, având secvenţe amuzante şi educative. Arnold renunţă parţial la secvenţele de acţiune, interpretând un rol mai mult comic de educator la grădiniţă, dovedind că nu este doar un dur, ci are şi talent actoricesc. Din păcate, filmul are o intrigă destul de puţin elaborată, bazându-se mai mult pe comicul de situaţie. Cu toate acestea, “Kindergarten Cop” este un film amuzant şi numai bun de urmărit în familie.


Trailer Polițist de grădiniță – Kindergarten Cop