Polițist de grădiniță 2 – Kindergarten Cop 2 (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Don Michael Paul
Actori: Dolph Lundgren, Fiona Vroom, Aleks Paunovic, Bill Bellamy
Anul: 2016
Gen: Comedie
IMDB: 4.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Polițist de grădiniță 2 – Kindergarten Cop 2

Scenariul, imaginat de David H. Steinberg (American Pie), îl are pe Lundgren în pielea unui polițist a cărui misiune, de recuperare a unui card de memorie dispărut din Programul de Protecție al Martorilor, îl aduce întâmplător la catedra unei grădinițe.

Reed este un agent FBI afemeiat. Locuieste intr-o rulota pe malul unui lac si are idile cu cele mai nepotrivite femei. Impreuna cu partenerul sau, Reed are misiunea de a recupera un card de memorie disparut in Programul de Protectie al Martorilor inainte de a ajunge in mainile unui dealer de droguri periculos. Nu se stie cum, cardul de memorie a ajuns tocmai intr-o gradinita. Acum, Reed este nevoit sa lucreze sub acoperire in acea gradinita pentru a afla daca cineva are vreo informatie cu privire la card. Desigur, se indragosteste de o educatoare ceea ce ii complica putin misiunea.

Acest film este o astfel de dezamăgire. Oamenii care au făcut par să fi vizionat filmul original, dar nu a avut nici o idee de ce a funcționat. Pentru a începe cu, răufăcătorii din acest film sunt de fapt portretizat ca de relief de benzi desenate, mai degrabă decât o amenințare reală, care subminează complet orice tensiune dramatică în film. Nu te simți o dată că copiii sau Dolph este în nici un pericol real, deci nu este zero suspans. Nimic nu este în joc. Partenerul său întruchipează doar despre fiecare stereotip rasial sub soare, care este ofensator și miroase a scris ecran leneș. (Aș vrea să spun cuvântul “scris ecran”, dar este IMDb mă forțează să-l facă două cuvinte. Cât de ironic faptul că un site dedicat 100% de film nu recunoaște că un cuvânt.)


Trailer Polițist de grădiniță 2 – Kindergarten Cop 2