Politica DMCA PortalulTauTv.com

Politica DMCA pe site-ul PortalulTauTV.com


Politica DMCA pe PortalulTauTV.com

Dacă aveți convingerea că munca dumneavoastră supusă drepturilor de autor a fost copiată într-un mod ce constituie o încălcare. Si că este accesibilă prin acest Serviciu, notificați agentul Yammer responsabil cu drepturile de autor. După cum este stabilit în legea Digital Millennium Copyright Act din 1998 („DMCA”). Yammer vă încurajează să trimiteți reclamația de încălcare a drepturilor de autor cu ajutorul procesului online.

Rețineți că această procedură se folosește exclusiv pentru a anunța compania Yammer și asociații acesteia că au fost încălcate drepturile de autor asupra materialului dumneavoastră. Cerințele anterioare trebuie să respecte drepturile și obligațiile companiei Yammer conform DMCA, inclusiv articolul 17 U.S.C. §512(c), dar nu reprezintă consiliere juridică. Ar putea fi indicat să contactați un avocat cu privire la drepturile și obligațiile dumneavoastră conform DMCA și a altor legi în vigoare.

În concordanță cu DMCA și cu alte legi în vigoare, Yammer a adoptat o politică de încheiere, în circumstanțe corespunzătoare și la latitudinea exclusivă a Yammer, a conturilor membrilor despre care se consideră că repetă încălcările. Yammer poate, de asemenea, la latitudinea sa exclusivă, limita accesul la Serviciu și/sau închide conturile oricărui Utilizator care încalcă drepturile oricărui tip de proprietate intelectuală a altora, fie că este sau nu o încălcare repetată.


Acordul comercial de combatere a contrafacerii

Acordul comercial de combatere a contrafacerii (sau ACCC; în engleză: Anti-Counterfeiting Trade Agreement, abreviat ACTA; Politica DMCA). Este un tratat comercial plurilateral propus ca răspuns la „creșterea globală a comerțului cu bunuri contrafăcute și lucrări protejate de drepturi de autor”. Domeniul de aplicare al ACTA este larg, și include contrafacerea bunurilor fizice cît și „distribuirea prin internet și tehnologia informației”.

În octombrie 2007 Statele Unite, Comunitatea Europeană, Elveția și Japonia au anunțat că vor negocia ACTA. Mai mult, următoarele țări s-au alăturat negocierilor. Australia, Coreea de Sud, Noua Zeelandă, Mexic, Iordania, Maroc, Singapore, Emiratele Arabe Unite și Canada.

Negocierile ACTA au fost secrete pînă pe 22 mai 2008 cînd un document despre tratatul propus a fost publicat pe Wikileaks. Iar în scurt timp și ziarele au scris despre negocierile secrete.

Din 23 august 2011 referitor la Politica DMCA, textul acordului se regăsește oficial pe site-ul Comisiei Europene. Acesta este disponibil în toate limbile oficiale ale Uniunii Europene și conține 51 de pagini. Titlul oficial al documentului este Acord comercial de combatere a contrafacerii între Uniunea Europeană și statele membre ale acesteia. Australia, Canada, Japonia, Republica Coreea, Statele Unite Mexicane, Regatul Maroc, Noua Zeelandă. Republica Singapore, Confederația Elvețiană și Statele Unite ale Americii.

Pe 4 iulie 2012, Parlamentul European a respins în mod definitiv tratatul ACTA. Anulând astfel posibilitatea ca Uniunea Europeană să ratifice acest acord internațional controversat care. In opinia criticilor săi, amenință libertățile individuale, în special cele legate de internet.


DE RETINUT: Sursele video de pe acest site NU sunt gazduite pe serverul PortalulTauTv.com, ci sunt REDATE prin optiunea de EMBED de pe alte servere straine. PortalulTauTv.com nu gazduieste filme piratate si nu incalca nici o lege. Descrierile, pozele si alte continuturi, sunt preluate de pe surse externe precum IMDB sau Wikipedia.