Point Break (2015) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: La limita extremă
Regia: Ericson Core
Scenariu: Kurt Wimmer, Rick King
Actori: Teresa Palmer, Luke Bracey, Ray Winstone, Édgar Ramírez
Anul: 2015
Gen: Actiune, Crima, Sport
IMDB: 5.4

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

La limita extremă – Point Break este un thriller de acțiune plin de adrenalină, producție a companiei Alcon Entertainment, în care un tânăr agent FBI, Johnny Utah (Luke Bracey), se infiltrează într-un grup de sportivi de elită mereu în căutarea de senzații tari, condus de charismaticul Bodhi (Edgar Ramirez), pentru a investiga dacă suspiciunile legate de implicarea acestora într-o serie de infracțiuni executate în manieră extremă și neobișnuită sunt reale. Aflat sub acoperire, cu viața mereu în pericol iminent, Utah e decis să facă orice pentru dovedi că aceștia sunt vinovați de acea serie de crime de neconceput.

De la debutul său în vara anului 1991, acțiune filmul “Point Break” a dezvoltat un cult care voi continua să fie la o pierdere la complet explica. La urma urmei, filmul în care Callow agent FBI Johnny Utah (Keanu Reeves) infiltrat un grup de surferi-jefuit banca conduse de enigmatic și Zen-amanetare Bodhi (Patrick Swayze), în scopul de a le aduce în jos-a fost un film agresiv prost înapoi apoi și timpul nu a făcut chiar o favoruri. Pentru a fi corect, a fost prost, dar cu siguranță nu a fost plictisitor și director Kathryn Bigelow (care s-ar merge pe pentru a face astfel de filme mari ca “Zilele ciudate” și “The Hurt Locker”) manipulate secvențele de acțiune din Point Break, în așa fel arestarea vizual (în special într-un film de la mijlocul lunii scena urmărire extraordinară printr-un cartier rezidential care este inca uimitor sa ma uit) că au fost momente când ai putea convinge-te aproape de a uita că restul filmului a fost un dezastru absurd. 25 de ani mai târziu, am fost acum binecuvântat cu o “Punctul Break” remake, care este complet lipsit în oricare dintre fiori viscerale sau carisma aparentă a originalului și care nu putea fi duller dacă a încercat.

loading...

Încă o dată in Point Break, eroul nostru este Johnny Utah (Luca Bracey), un pasionat de sporturi extreme, care a suferit o mare tragedie, una care joacă mai mult ca un spoof de deschidere a “Cliffhanger” decât orice altceva, care-l inspiră să renunțe la sport și a devenit un FBI agent. Pentru primul său caz, el este atribuit pentru a investiga o pereche de jafuri ciudate în Mumbai și Mexic, în care conglomeratele americani masive sunt jefuit de persoane ale căror jafuri sunt însoțite de cascadorii sălbatice (cum ar fi motociclete off etajele superioare ale zgârie-nori și parașutism la siguranță -Nu întreba despre ce se întâmplă cu biciclete înșiși) și care par să distribuie câștigurile lor necinstite pentru cei săraci. Punerea doi si cu doi împreună și a veni cu “Omule”, Utah dă seama că făptașii sunt sportivi extreme colegii ale căror traseu de criminalitate paralel infamul Ozaki opt-o colecție de opt extreme (e nevoie să spun, este folosit cuvântul “extreme” o mulțime de aici) contestă intinde pe glob conceput de activist de mediu Ozaki Ono a onora frumusețea și puterea de Mama Natura în timp ce încă în căutarea ca un refugiat de la un vechi comerciale Mountain Dew. Având în vedere că se presupune Ono au murit in timpul treia provocare din Point Break, pot să vă spun cât de impresionat Mama Natura este de acest lucru.

Plan genial Utah este să se infiltreze în banda și dau seama în cazul în care se îndreaptă urmatoarea cea mai mare parte superiorilor săi cred că ideea lui este o prostie, dar din moment ce el are deja părul necesar, șeful său (Delroy Lindo) vă permite să-l urmeze o Point Break. Utah prinde cu suspecți sale de pe coasta de sud a Franței tocmai la timp pentru porțiunea surfing, unde el a whiffs imediat și aproape se îneacă. In Point Break, el este salvat de Bodhi (Edgar Ramirez) și din fericire pentru el, salvatorul lui se dovedește a fi liderul unui grup care încearcă să facă Ozaki Opt în timp ce în același timp trăgând jafuri elaborate ca o modalitate de a da înapoi pe planetă în timp ce, de asemenea, ajutându-le să finanțeze lor călătorie în jurul-lume. În timp ce de contact Utah (Ray Winstone) zbate ca el este prea aproape de ținta sa, Utah însoțește Bodhi si gasca cum Base Jump, zbura prin canioane din wingsuits și snowboard jos fața unui mountainhe asemenea ajunge să se complacă într-o altă formă de atletism extreme cu hottie jeton Samsara (Teresa Palmer), in Point Break, dar nu cred că această activitate contează spre opt. Desigur, acesta este tot distracție și jocuri până la Bodhi & Co. arunce în aer o mină de aur și Utah, în cele din urmă a amintit că are o treabă de făcut, urmărește Bodhi în Venezuela să-l oprească înainte de a finaliza opt putea și dispar pentru totdeauna.