Point Break (1991) Film Online Subtitrat

Gen: Actiune, Crima, Thriller
Scenariu: Rick King, W. Peter Iliff
IMDB: 7.2
Regizor(i): Kathryn Bigelow
Actori: Patrick Swayze, Keanu Reeves, Gary Busey

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

Copacul Bodhi, în conformitate cu budiștii, este copacul sub care se găsește iluminare din Point Break. Asta nu este exact cum funcționează cu Bodhi, hoțul banca navigarea care este eroul existențială a “La limita extremă”, dar el este un astfel de personaj convingător că un agent FBI tânăr intră sub vraja lui. Sau poate este California de Sud în sine care atrage agentul – că terenurile de surf și parașutism și karma ciudat, atât de seducătoare pentru un erou de fotbal pătrat din Ohio. Eroul, care are numele de ingrată Johnny Utah, este jucat de Keanu Reeves ca fostul star Rose Bowl, cu un genunchi bum, care au aderat la FBI și a fost atribuit la Los Angeles. O serie de jafuri bancare este frustrant biroul. Patru hoți care se numesc ex-președinți, și poartă măști de cauciuc de Nixon, Carter, Reagan și LBJ, au scos o serie de locuri de muncă și nu a lăsat bancare un singur indiciu în spatele.

loading...

Cu excepția unuia. Johnny Utah este dat un partener pe nume Pappas (Gary Busey), care crede tâlhari poate fi surferi, deoarece are o linie de bronz, și un fir de păr găsit la infracțiunea a fost poluat cu aceleași contaminanti gasite la o plaja de surfing popular in filmul “Point Break – La limita extremă”. Deci, el a convinge Utah să meargă sub acoperire ca un surfer și să încerce să rupă caz. Acest lucru este un film California, în regulă. Descrierea complot tocmai am furnizat putea lucra la fel de ușor pentru “Naked Gun 3 1/2” ca pentru “punct de spargere”, care este nevoie de mortale în serios, chiar și după adăugarea de mai multe alte evoluții absurde, cum ar fi un tip care devine atât de nebun, el sare dintr-un avion fără parașută, fără cade până când el poate aborda un tip care are unul, apoi deține un pistol la cap.

Filmul “Point Break – La limita extremă” a fost regizat de Kathryn Bigelow, un stilist care se specializează în profesioniștii care fac violență. Ea a făcut “La limita extremă”, cu Jamie Lee Curtis ca polițist începător, și acum aici este Keanu Reeves în esență, același rol – un copil determinat să se dovedească, împotriva inteligența răsucite de un megaloman. Copacul Bodhi, în conformitate cu budiștii, este copacul sub care se găsește iluminare. Asta nu este exact cum funcționează cu Bodhi, hoțul banca navigarea care este eroul existențială a “Point Break”, dar el este un astfel de personaj convingător că un agent FBI tânăr intră sub vraja lui.