Poarta – The Gate (2014) film online subtitrat

Alt titlu: Le temps des aveux
Regia: Régis Wargnier
Actori: Olivier Gourmet, Raphaël Personnaz, Phoeung Kompheak, Thanet Thorn, Boren Chhith
Anul: 2014
Gen: Drama
Durata: 95 minute
IMDB: 6.2/10 din 110 voturi

loading...

Un nativ din Franța își petrece timpul vizitând site-uri antice și de a studia cultura cambodgian este luat de la soția și copilul și ținuți captivi sub suspiciunea de a fi un spion străin; el este izolat de prizonieri și comandantul lagărului ia un interes deosebit în el de multe ori se angajeze în dezbateri ideologice cu prizonierul. În ciuda ierarhie rebel cerând ca francezul să fie executat, tâlhar sa intervine și în cele din urmă și-a cruțat viața lui. Ani mai târziu, au întâlni din nou în cazul în care soldatul cambodgian este în curs de investigare pentru crime de război in filmul Poarta.

Protagonistul are o imagine Hristos ca aspect care complimente altruism său în relațiile cu ceilalți din jurul lui. Execuții sunt sugerate decât afișate și autoritățile franceze a evita convenabil de intervenție s-au ambalaj cu birocratice. Este necesară pentru a se asigura că viclenia soția sa, prieten de familie, și fiica li se permite să-l însoțească în Franța; Cu toate acestea, nu totul merge conform planului pentru personajul principal.

Când vine vorba de cinematografie, setările junglă sunt luxuriante și periculoase, în timp ce performanțele acționează sunt credibile. Decizia de a avea anchetă crimă de război povestea pentru a servi ca bookends provoacă, din păcate, un concept interesant de a deveni doar o notă de subsol. Ce s-ar fi să fie vrea sa intalnesc pe omul responsabil de exploatație tine de ani mai târziu în captivitate, care necesită mărturie la procesul lui? Există o mulțime de potențial dramatic, in Poarta, care merge neexploatat în urma. Aceasta ar putea fi folosit ca mijloc de a examina cauza conflictului și după psihologic afectează atât pentru victimă și făptuitor.

Fără îndoială, Poarta va fi comparat cu câmpurile morții (1984), care explorează același obiect într-un mod mult mai convingătoare ca costul uman al războiului este descris în mod dramatic. Filmul perioada este în valoare de văzut ca o experiență cinematografică, dar trece aproape de posibilitatea de a aduce ceva nou la discuția despre războiul civil brutal Asia de Sud-Est, care a devenit implicat în lupta Războiului Rece între America și comunism.