Plăcintă Americană Din nou pe felie – American Reunion (2012) film online subtitrat

Regia: Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg
Actori: Katrina Bowden, Dania Ramirez, Chris Klein, Seann William Scott, Mena Suvari
Anul: 2012
Gen: Comedie
Durata: 113 minute
IMDB: 6.9/10 din 93555 voturi

loading...

A Mama lui Stifler a petrecut ultimii 13 ani la etaj în camera ei, rabatabile pe camera de zi caleașcă ei, ocazional atinge până ruj ei roz și de așteptare pentru unul dintre tinerii prieteni fiului ei să rătăcească în vizuină ei? Sunt tot mai îngrijorat pentru mama cele mai iconic Americii in Plăcintă Americană Din nou pe felie. Atunci când ea a făcut prima apariție în filme “American Pie”, a aterizat ca o bombă blond. De data aceasta, când fiul ei aruncă o petrecere jos, și ea încă arată și se comportă exact la fel, avem un sentiment de tragedie. Am groază gândul că ea a stat acolo pentru un an la altul, plumping sus clivaj ei și periaj sexily o șuviță de păr înapoi de la ochii ei.

Mama lui Stifler (Jennifer Coolidge) și Stifler se (Seann William Scott), par a fi prins într-o urzeală în timp. Ceilalți membri ai vechiului bandei de liceu, acum în 30 de ani de ani, s-au mutat pe într-un fel sau altul. Atât de mult s-au maturizat au, in Plăcintă Americană Din nou pe felie, într-adevăr, că, atunci când trei dintre băieții de gând pentru a obține împreună trei zile mai devreme în orașul natal vechi pentru a obține un start timpuriu reuniunea de clasa, ei de fapt nici măcar nu lasa Stifler știu planurile lor. Le place încă Maestrul Stif, dar ele amintesc acut problema pe care le-a intrat în la reuniunile lor anterioare.

“American Pie” (1999), “American Pie 2” (2001) și “American Wedding” (2003) s-au făcut exprimate atât de familiare încât acest film, de fapt se simte un fel de reuniune noastre cu ei. Ne-am o actualizare. Oz (Chris Klein) a devenit un expert de sport pe un canal ESPN-ca. Jim si Michelle (Jason Biggs și Alyson Hannigan) sunt încă căsătorit și avea un băiețel ca consolare pentru faptul că viața lor sexuală a sol la un popas. Finch (Eddie Kaye Thomas) se pare că sa transformat într-un aventurier care cântare munți și hohote prin cluburi de noapte exotice in filmul Plăcintă Americană Din nou pe felie.