Pixels O aventură digitală (2015) film online subtitrat

Regia: Chris Columbus
Scenariu: Tim Herlihy, Timothy Dowling
Actori: Peter Dinklage, Michelle Monaghan, Kevin James, Adam Sandler
Anul: 2015
Gen: Actiune, Comedie, SF
IMDB: 5.6

loading...

Premisa centrală din spatele noilor Adam Sandler comedia “Pixels” este atât de incontestabil promite la nivelul cel mai de bază pe care așa cum am intrat în screening-ul, m-am simtit un anticipare reală pe care eu nu pot cu ușurință amintesc vreodată sentimentul în legătură cu una dintre filmele sale, la puțin de cele cranked de fericit companie de producție Madison. Din păcate, o bună premisă poate lua doar un film Pixels pana acum în cazul în care a fost însoțită de execuție abisal. Oh, “pixeli” are o pereche de râde împrăștiate aici și acolo, și filmul ca un întreg este cu siguranță mai bine decât aceste recente dezastre Sandler ca “Ăsta e băiatul meu,” “Blended” și cu adevărat inexplicabil “Cizmarul”, dar atunci când se consideră cât de bine acest material ar fi fost dacă plasat în mâinile potrivite, pentru a vedea aceasta risipit în acest fel face aproape mai dureros pentru a vedea decât împuțit tipic Sandler.

Vanitate aici este că din nou în 1982, NASA a lansat pe orbită o capsulă care conține numeroase exemple ale culturii noastre populare atunci contemporan ca o modalitate de a ajunge la posibile forme de viață extraterestră care ar putea fi curios să știu despre chestia aia pe care le de pe Pamant numit “The Pirate Movie”, inclusiv o casetă cronică un campionat joc video cu tineri maeștri arcade arată abilitățile lor, la jocurile de top ale epocii. Din păcate, in Pixels, un ostil intercepteaza vigoare străin banda, determină conținutul său să fie un act de război, și începe trimiterea de jos versiuni mari și răuvoitoare ale personajelor din acele jocuri pentru a ataca Pământ ca răspuns la presupusa provocarea de soarta planetei agățat în balanță. Nave spațiale de la “Galaga” ploaie groază pixilated în Peru, o “Centipede” jocuri izbucnește peste Hyde Park din Londra și aspectul-grilă ca a New York City stabilește scena pentru ceea ce se dovedește a fi cel mai mare joc din lume, Pac-Man.

Ori drastice necesită măsuri drastice și așa președintelui (Kevin James) Afisari pe ideea de a aduce în jucătorii vechi de școală pentru a consilia cu privire la modul de a opri forțele invadatoare. Din fericire, cel mai bun prieten din copilărie, Sam Brenner (Sandler), a fost un copil minune de jocuri tânăr din nou în a doua zi până la viața lui a fost distrus dupa ce a pierdut că campionat sus atunci când a pus al doilea la Donkey Kong. El se alătură Ludlow (Josh Gad), un alt participant la acest concurs, care a devenit o piele de bivol conspirație paranoic (el este convins JFK tras primul, chicotit chicotit), cu o obsesie nesanatoasa către Lady Lisa, eroina îmbrăcat-sumar de “Dojo Fata . ” (Acest joc nu există de fapt, dar și cele marcat la domiciliu va descoperi rapid, verosimilitate nu este exact punctul forte al filmului) egocentric exagerate Eddie “Fireblaster” Plant (Peter Dinklage) Cine bate la Sam că fatidice Donkey Kong joc-semne on ca bine, dar poartă un secret socant care ar putea duce la distrugerea lumii. În cele din urmă, într-o concesie mică care femeile joacă, de asemenea, jocuri, precum și, Pixels, baietii sunt unite de locotenent-colonelul Violet van Patten (Michelle Monaghan), un specialist genial care creează arme ciudat pentru a fi utilizate împotriva invadatorilor. (Desigur, ea este doar o fată într-un film care vizează baietilor adolescenti, astfel se mută ei semnatura includ zapping un Smurf și Downing Chardonnay în timp ce hohote despre necazurile ei romantice pe larg cu tipul care a ajuns să instaleze TV ei cu ecran plat.)