Pitch Perfect (2012) Film Online Subtitrat

Regia: Jason Moore
Actori: Anna Kendrick, Skylar Astin, Brittany Snow
Anul: 2012
Gen: Comedie, Muzicale, Romantice
Durata: 112 minute
IMDB: 7.2

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

El predă filozofie și disperări fiicei sale Beca (Anna Kendrick), care visează se mute în L.A. și făcându-l în show business. El face o afacere: Ea iese la colegiu timp de un an, iar apoi ea poate merge la L.A. dacă ea încă mai vrea. Oh, și ea trebuie să se alăture cel puțin o activitate afterschool in filme online Pitch Perfect.

Aceasta este o școală. În ziua de Activitate, un bărbat de grup a cappella pune cu atenție în campusul și exploziile periodic în cântec. Există, de asemenea, un grup de sex feminin, The Bellas, cu toate că acestea sunt sub un nor după ce cântăreața lor de plumb a suferit un atac nefericit de vărsături în finala națională. Și nu doar vărsături obișnuite, dar Film Proiectil vărsăturile, care sunt în viteză și galoane de conținutul său seamănă cu un atac de către un străin din Pitch Perfect.

loading...

Beca este recrutat în Bellas de steaua sa, Chloe (Brittany Snow), în timp ce ei sunt amândoi goi într-un duș, ceea ce face acest lucru mai interesant decât media o recrutare a cappella. Ei bine, cel puțin este o activitate afterschool. În curând ea se găsește împotriva lui Aubrey (Anna Camp), liderul de grup, care are opinii rigide cu privire la performanțele acestora.

Un alt nou recrut din Pitch Perfect este Fat Amy (Rebel Wilson), care explică ea însăși numește asta pentru că știe că e ceea ce oamenii numesc ei în spatele ei. Rebel (numele său real) joacă un caracter atât de exuberant, de neoprit și răgușit că ea fură fiecare scenă ea și trece testul de caractere Nume. Aceasta se referă la capacitatea noastră de a aminti numele unui personaj de film pentru mai mult de 10 minute după ce filmul Pitch Perfect sa încheiat. Grăsime Amy, îmi voi aminti. Poți, chiar și în acest moment, în revizuire, amintesc cine este Chloe?

Parcela interlinks progresul Bellas “spre finala Pitch Perfect națională din New York City Lincoln Center cu o poveste de dragoste între Beca și sorta Jesse (Skylar Astin), un DJ pentru postul de radio campus; mult în relația lor depinde de convingerea sa că “The Breakfast Club” are cea mai mare scena finală unică în istoria cinematografiei. Beca nu împărtășește entuziasmul lui pentru filmul John Hughes, chiar dacă ea este într-un film care ar place foarte mult să fie de Hughes, care s-ar găsi un material mai plină decât conversații masa de bucătărie Beca lui cu tatăl ei despre motivul pentru care a divortat de mama ei – o fir complot care nu duce nicăieri.

Rolurile de sprijin ciudate sunt jucate de John Michael Higgins și Elizabeth Banks, ca o echipă de comentatori care funcționează undeva între crainici play-by-joacă și judecătorii “American Idol”. Performanța Higgins se datorează mai mult decât un pic la neuitat câine spectacol Comentariul lui Fred Willard “Best in Show”, dar era clar că Willard a făcut parte dintr-o emisiune de televiziune. Higgins și Bănci personajele arata ca acestea sunt ședinței în spatele unui birou în public și doar … ce? De radiodifuziune? A vorbi cu voce tare in Pitch Perfect?