Pirates of the Caribbean On Stranger Tides (2011) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Piratii din Caraibe Pe ape si mai tulburi
Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
IMDB: 6.7
Regia: Rob Marshall
Actori: Johnny Depp, Geoffrey Rush, Penélope Cruz, Ian McShane


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Pirates of the Caribbean On Stranger Tides

În această poveste despre adevăr, trădare, tinerețe și moarte, căpitanul Jack Sparrow reîntâlnește o femeie din trecutul său și habar n-are dacă între ei se reaprinde scânteia dragostei sau ea doar îl folosește pentru a găsi legendara Fântână a Tinereții. Când este obligat să se urce la bordul navei Revenge, condusă de formidabilul pirat Blackbeard, Jack se trezește în fața unei neașteptate aventuri în care nu știe de ce să se teamă mai mult: de Blackbeard sau de femeia din trecutul său.

Trilogia “Piraţii din Caraibe” a fost un mare succes comercial. Finalul părţii a treia era într-un fel circular, aducându-ne la începutul primei părţi, semn că ciclul aventurilor piratereşti se încheia. Şi tocmai când credeam că aventurile s-au terminat, producătorii s-au gândit că nu trebuie să renunţe la filmul care le-a adus o grămadă de bani.

Din păcate, trilogia storsese o mulţime de idei tipice filmelor piratereşti, iar noutăţi prea mari nu mai erau de unde să apară. Scenariştii scotocesc prin cărţile vechi şi aduc în poveste pe un pirat legendar, fiorosul Barbă Neagră, care porneşte în căutarea Fântânii Tinereţii, himera râvnită mai demult de aventurierul spaniol Juan Ponce de León.

Pentru a pigmenta expediţia, sunt introduşi în film o fostă iubită a lui Jack Sparrow, energica Angelica. Nelipsitul căpitan Barbossa, precum şi vreo câteva sirene care mai de care mai periculoase. Povestea devine astfel prea complexă şi confuză, acţiunea tot mai greu de urmărit, Jack Sparrow tot mai ridicol. Dar Ian McShane (în rolul lui Barbă Neagră) şi Penelope Cruz (Angelica) aduc un suflu nou francizei şi o revitalizează.


Trailer Pirates of the Caribbean On Stranger Tides