Pirates of the Caribbean Dead Man’s Chest (2006) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Piratii din Caraibe Cufarul Omului Mort
Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
IMDB: 7.3
Regia: Gore Verbinski
Actori: Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Pirates of the Caribbean Dead Man’s Chest

Capitanul Jack Sparrow se trezeste din nou prins intr-o intriga supranaturala. El afla ca are o datorie de sange in contul legendarului Davey Jones, stapanul infam al adancurilor oceanului si Capitanul corabiei-fantoma The Flying Dutchman (Olandezul Zburator). Jack are o limita de timp in care trebuie sa se achite de datorie, daca nu vrea sa-si petreaca viata de dupa moarte blestemata in servitudine.

Si daca asta nu este de ajuns, problema lui Jack ii atrage in incurcatura si pe Will Turner si Elizabeth Swann, carora le strica planurile de casatorie, ei fiind nevoiti sa i se alature lui Jack pentru a-l ajuta.

Poate da lectii, un Nicholas Rogers (Ferrante), Paolo Seganti (Ippolito ), in filmul cu acelasi nume, dar nu numai. Kabir Bedi a jucat in mai multe filme cu pirati , nu mai departe “Corsarul Negru” si multe altele. Dar sunt si filme vechi de genul celor cu Errol Flynn. Voua , unora, va plac filme nu din lumea reala ci niste aberatii de genul celui comentat, sau ceva de genul celor cu dragoni ce sufla foc , motociclisti incandescenti, cu vampiri, filme cu Salmah Khan, etc. Apropo de “cum aratau piratii” ; Cand vorbim de corsarii, piratii de prin istorie sau de alta figuri proeminente cunoscute, sigur nu seamana cu un Bercea Mondial , Conect-R, Velea, Mexicanu sau eu stiu ce lifta de pe la noi, de prin “platourile” lui Maruta. Salutare si cat mai multe filme bune.


Trailer Pirates of the Caribbean Dead Man’s Chest