Peter Iepurasul – Peter Rabbit (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Will Gluck
Actori: Margot Robbie, Rose Byrne, Daisy Ridley, Domhnall Gleeson, James Corden
An: Filme Online 2018
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
IMDB: n/a


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Peter Iepurasul – Peter Rabbit

loading...

Peter Iepurasul – Peter Rabbit este adaptarea pentru marele ecran a clasicei poveşti semnate de Beatrix Potter, despre un iepuraş rebel care încearcă să se strecoare în grădina de legume a unui fermier.

L-am văzut recent pe Domhnall Gleeson gata să distrugă planete întregi în Star Wars: Ultimii Jedi, iar acum iată-l gata să extermine o comunitate de iepuraşi. În această ecranizare a aventurilor lui Peter, personaj creat de autoarea Beatrix Potter, Gleeson este dl. McGregor, un fermier ale cărui succese agricole sunt sabotate de filme online 2018 Peter Iepurasul – Peter Rabbit şi de gaşca lui de iepuri. Când în vecini se mută o iubitoare de animale (Rose Byrne), conflictul dintre cele două tabere se dezlănţuie total.

Ridley din filme online 2018 Peter Iepurasul – Peter Rabbit lucrează cu cei de la Paramount şi la thriller-ul fantasy Kolma. Fox i-a oferit un rol central în relansarea lui Murder on the Orient Express. Ale cărui filmări se desfăşoară zilele acestea şi în a cărui distribuţie se află Johnny Depp, Michelle Pfeiffer. Penelope Cruz şi o mulţime de alte nume cunoscute. Alte trei proiecte sunt datate pentru 2018: Ofelia (o readaptare a lui Hamlet, din perspectiva Ofeliei). Chaos Wakling şi Peter, o animaţie în care actriţa a primit un rol de voce.

loading...