Percy Jackson Sea of Monsters (2013) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Percy Jackson Marea Monştrilor
Regia: Thor Freudenthal
Actori: Logan Lerman, Alexandra Daddario, Brandon T. Jackson, Anthony Head
Anul: 2013
Gen: Aventura, Fantezie, Familie
Durata: 106 minute
IMDB: 5.9

loading...

Percy Jackson (Logan Lerman), fiul lui Poseidon, îşi continuă călătoria epică începută alături de prietenii săi semizei. Destinaţia sa? Găsirea celebrei Lâni de Aur, care are puterea să salveze casa lui Percy şi a prietenilor săi… Pentru a da de ea, Percy trebuie să înfrunte Marea monştrilor, cunoscută pământenilor sub numele Triunghiul Bermudelor. Orice-ar face şi orice creatură ar trebui să învingă acolo, Percy ştie că e singura soluţie pentru a înfrânge un duşman ce aşteaptă de mult o cruntă răzbunare pe părinţii semizeilor…

Poseidon este acolo, în o criza, venind cu o culoare curcubeu fantezistă cal-pește din adâncurile sărate pentru a salva Percy Jackson și amicii lui, a cărui rândurile includ stâlpii Annabeth (Alexandra Daddario), fiica lui Athena, de asemenea, familiar de la primul film . Și Poseidon-Neptun sau daca vreti-este bun pentru panza de paianjen apos, dă din cap adecvate la “Viața lui Pi”. Tata a aruncat, de asemenea, un frate vitreg pentru Percy Jackson, Tyson (Douglas Smith) o Cyclops care eroul nu este atât de sigur că vrea ca o rudă; așa adauga rivalitate frate și un pic de snobism la problemele lui Percy.

În cazul în care filmul începe, Percy Jackson a revenit la Camp Half-Blood, un paradis pentru genul său, precum și pentru satiri asortate și zei suspendate. E acolo că el găsește vechiul său prieten, satir Grover (Brandon T. Jackson, din nou). Dar de protecție taberei, asigurat de un copac magic, a rupt în jos, și este vulnerabilă la monștri mecanice urât, cum ar fi Colchis Bull, un Stomper dacă a existat vreodată o. Singura modalitate de a asigura frontul de acasă, Percy învață printr-o profeție, va fi pentru a prelua lânii de aur.

Dacă toate acestea sună vag familiar, este pentru că Riordan, și scenariștii-diferite pentru cele două filme-lucrează unele boabe de mituri și zdrobire pe alții. (Cărțile au un compendiu de zei,. Acest film Percy Jackson oferă un prolog rapid în cazul în care ai pierdut prima tranșă) Deși, trebuie să întreb dacă de șase ani pe scaunul culoar înțelege că blochează aur animale (lână) și filmului pătură magic cu o mulțime de fantezie filetate cu aur broderie-care arata ca un pui de somn kindergartener de covor-sunt unul și același lucru.

Este Percy Jackson eroul pentru locuri de muncă? Căutarea l duce la Triunghiul Bermudelor, după o oprire în rădăcinile amintesc de neoclasic cu aspect Washington DC, apoi pe o mare de pericole, urmat de o centrare, cu o Cyclops humungous care poate taxa-Fi-Fo-fum mirosi din sângele gustoase jumătate de sînge. Următorul este un om CGI Kronos-ca, care apare la om în gură, modul în care Saturn a aruncat înapoi proprii copii, nimeni nu te vrea în album familia ta. La fiecare moment Percy se execută în Luca (Jake Abel), cu care el împărtășește rudele lui Dumnezeu. Scopul lui Luca este de a reveni la lumea anarhică a titanilor; aruncare peste strămoșii este ideea lui de distracție în familie. Este până la Percy Jackson pentru a rupe ciclul de abuz. Cu toate acestea Luca, care a furat un fulger din Zeus în primul film, aici arată în principal rănit și clocitoare.

Percy Jackson și Co se alăture cu Clarisse (Leven Rambin) deja pe front. Fiica lui Ares, și un războinic bont și impulsiv de noul mod cinematic luptător de sex feminin, ea a fost un câștigător la Jocurile din Camp Semipur. (Într-un răsturnare-părul vopsit pe aspectul lor “viața reală”, pe baza, desigur, pe fotografii de publicitate, plumb Annabeth este cu ochii albaștri blonda, iar Clarisse clonțos o bruneta Chiar și în lume supranaturală, se pare, stereotipurile vechi. regulă.)

Lerman este iscusit la cauta dornici și luptă demnă, dar nu prea încrezut într-un film la fel de mult despre dezvoltarea caracterului ca joc sabia. El învață să aprecieze nou-descoperit său fratele vitreg, un spectacol de licitație de Douglas Smith ca un Cyclops dată ostracizate, uneori poartă ochelari de soare pentru a ascunde starea lui uni cu ochi; la alte momente el este protejat de supranaturale spray-uri ceata Annabeth să-l facă “acceptabil”. Care frate va fi heartthrob pentru fete adolescente? Poate o vedere minoritate, dar votul meu merge la Smith; după un timp chiar un ochi pare tolerabil, mai ales ca personajul lui este cutely Klutzy.