Peeples (2013) Film Online Subtitrat

Regia: Tina Gordon Chism
Actori: Kali Hawk, Tyler James Williams, Malcolm Barrett, Kerry Washington, David Alan Grier
Anul: 2013
Gen: Comedie, Romantice
Durata: 95 minute
IMDB: 5.2

loading...

Reclamele si postere de metrou sunt dotate cu nume producator Tyler Perry, astfel vizibil faptul că, până acum două zile, m-am gândit filmul a fost numit “Tyler Perry Prezintă:. Peeples” Nu vreau să sugerez că Perry este un fel de negru Voldemort, dar numele său ca un dispozitiv de introducere pe piață pare a fi un deserviciu aici. Imediat semnale de o mare parte din publicul filmgoing că “Acest film nu este pentru tine.” “Peeples” împărtășește înclinația Perry pentru colectarea un mare distributie si batjocorind “Bougie”, dar asta e în cazul în care la sfârșitul asemănările. Acest lucru este mai mult “Meet the Parents” decât “Madea Goes la închisoare.”

“Peeples” folosește Ben Stiller comedia lui Jay Roach ca un punct de sărituri-off. Wade (Craig Robinson) vrea să se căsătorească Grace Peeples (Kerry Washington), dar mai întâi el trebuie să câștige peste ei imposibil să-impresiona Daddy Virgil (David Alan Grier). Tati lucrează în guvernul (el este un judecător federal) și crede că nu este suficient de bun pretendent pentru fetita lui. Încercările de a câștiga Wade aprobare a merge intr-o parte în timp ce tata spectaculos încruntă cu intimidare. Suntem invitați să râdă la săraci Wade modul publicul a râs de săraci Ben Stiller.

În cazul în care “Peeples” se abate de la “Părinții” este în caracterizarea sa din clanul Wade încearcă să se alăture. Mai degrabă decât să se concentreze și arunca dispreț pe greșelile lui Wade, Chism lărgește net a incrimina cele mai multe dintre exprimate ei. “Peeples” parts similare “rude” nebun notă de benzi desenate cu recenta remake-ul “Death at a Funeral”. Cu puzderia lor de secrete și idiosincrazii, acestea Peeples dovedi a fi unele incurcat Little Fockers.

Egged de către fratele său, Chris (Malcolm Barrett), care l-au gasses cu încredere false, Wade călătorește în Sag Harbor sa se prabuseasca partidului Peeples Grace participă. Plecarea lui Grace de la New York interferează cu planurile Wade a propune, așa că își propune să-l omoare doi iepuri dintr-o piatră-inel montat. Va cere celebru tata Grace pentru binecuvântarea și Grace pentru mâna. Aceasta se va întâmpla pe “Moby Dick Day,” care este la fel de simbolic ca devine “Peeples”. Aprobare familială este balena albă Wade, și ca căpitanul Ahab, literalmente l trage în mare in Peeples.

Wade din Peeples este prea bun la suflet a sferei suspiciunile că ar trebui să aibă, atunci când Grace refuză să-l introducă la familia ei. El este un muzician și “consilier cu un K” pentru copii care cântă “cântece despre urina minorilor.” Că piesa se deschide “Peeples” și este cu adevărat amuzant. “Vorbește-l, nu-l scurgeri,” cântă Wade într-un imn infuzat-Evangheliei să facă pipi și onestitate. Aceasta ar putea servi ca tema cântec clanul Peeples de; fiecare dintre ei are schelete în dulap lor serioase. Femeie Wade are destule schelete pentru a popula “Jason și argonautilor.” Ei încep să cadă de îndată ce Wade părăsește barca care-l duce la moșia Peeples. Pare nimeni în familie știe cine este.

Grace introduce begrudgingly Wade ca “prietenul meu … și suntem într-o relație.” Peeples și Wade stiti la fel de puțin despre fiecare parte, chiar dacă el și Grace au fost vedem timp de un an. Acest lucru face ca Wade a aduce daruri nepotrivite și să spună lucruri nepotrivite. Adăugarea de insultă la prejudiciu, Wade este montat și jefuit de cainele familiei, ceea ce duce la un incident financiar care culorile de opinie Virgil de el. “Văd oameni Grace ca ei trece prin faze,” Virgil spune mai târziu Wade.

Primul semn a lui Wade de relief este legătura imediată a face cu fratele mai mic a lui Grace, Simon (Tyler Williams de la “Everybody Hates Chris”). Simon vede-clasa de mijloc existența lui Wade ca de negru mai adevărat, deși Simon transformă această noțiune în cea mai mare problemă a lui Wade. Simon se crede un asasin rapper infuzat-bling, dar el este de fapt un tocilar Brainiac. Ca Wade, și el a scris un cantec care ar putea servi ca o temă pentru cel puțin doi dintre ceilalți membri ai familiei Peeples. Se numește “Sertare pe podea.”

Wade Peeples, de asemenea, hit-uri de pe cu CNN reporter sora lui Grace, Gloria (Kali Hawk), deținător al secretului cel mai rău pastrat pe Sag Harbor. Gloria a fost manifestare sus în ultimii nouă ani, cu o “cel mai bun prieten” și de operator, Meg (Kimrie Lewis-Davis). Meg și Wade au o înrudire pentru a onora adevărul peste secrete și minciuni, dar nici nu pot obține colegii lor de a deține până la ceva care ar putea dezonora tati Virgil.