Pearl Harbor (2001) film online subtitrat

Regia: Michael Bay
Actori: Ben Affleck, Kate Beckinsale, Josh Hartnett
Anul: 2001
Gen: Actiune, Drama, Romantic
Durata: 183 minute
IMDB: 6.0

loading...

“Pearl Harbor” este un film de două ore stors în trei ore, cu privire la modul în 07 decembrie 1941, japonezii au organizat un atac surpriză asupra unui triunghi amoros american. Centrala sa este de 40 de minute de efecte speciale redundante, înconjurat de o poveste de dragoste de banalitate uimitoare. Filmul a fost regizat fără har, viziune, sau originalitate, și, deși s-ar putea ieși citând linii de dialog, nu va fi pentru că le admira.
Realizatorii filmului par să fi vizat filmul la un public care să nu fi auzit de Pearl Harbor, sau poate chiar al doilea război mondial. Aceasta este versiunea noastră Weekly Reader. Dacă aveți cea mai mică cunoștință de evenimentele din film Pearl Harbor, veți ști mai mult decât pot să vă spun. Nu există nici un sens al istoriei, strategie sau context; în conformitate cu acest film, Japonia a atacat Pearl Harbor că America taie alimentarea cu petrol, și au fost până la o rezervă 18 luni. Ar merge la război restabili sursele de combustibil? Au poate avea, de asemenea, modele imperialiste? Film Pearl Harbor nu spune.

Deci șubredă este istoria filmului care la sfârșit, când Tokyo Raiders crash-terenuri Jimmy Doolittle din China, acestea sunt tras în prin patrule japoneze cu doar o explicație throwaway tulbure despre război chino-japonez deja în curs de desfășurare. Am prezis unii spectatori vor părăsi teatrul sincer confuz despre ce erau japoneze în China.
În ceea ce pentru portretul filmului de japonezi sine, este atât oblic ca publicul japonez va găsi puține să se plângă în afară de faptul că acestea joacă un rol mic în propria raid. Există mai multe scene în care mare comanda japonez dezbateri tactici militare, dar toate de dialog lor este strict expozitivă; ei de stat faptele, dar nu apar cu personalități sau pasiuni. Numai amiralul Yamamoto (Mako) este văzută ca un individ și dialog său pare să fi fost nominalizat cu retrospectiv istoriei.