Creed (2015) film online subtitrat

Regia: Ryan Coogler
Scenariu: Ryan Coogler, Aaron Covington
Actori: Sylvester Stallone, Phylicia Rashad, Michael B. Jordan, Graham McTavish
Anul: 2015
Gen: Drama, Sport
IMDB: 8.7

Filmul Creed, inspirat din binecunoscuta poveste al lui Rocky îl are în rol central pe Adonis Johnson, fiul lui Creed, care odată ce îşi descoperă dragostea pentru box, îşi doreşte să intre în ring pentru a fi campion. Acesta apelează pentru asta la cel mai bun oponent al tatălui său, Rocky Balboa, care i-a devenit ulterior acestuia cel mai bun prieten. Împreună, antrenor şi luptător, trebuie să facă faţă unei provocări maxime, împotriva unui oponent foarte puternic.

Popularul personaj Rocky Balboa a fost creat de Sylvester Stallone într-o noapte de la sfârșitul lui martie 1975, după vizionarea meciului de box dintre legendarul campion Muhammad Ali și un necunoscut, Chuck Wepner. Acesta din urmă reușise să reziste loviturilor lui Ali, pierzând prin decizia arbitrilor, dar reușind să-l trimită la podea pe campion și să câștige admirația publicului. Inspirat, Stallone s-a încuiat într-o cameră timp de trei zile, în care a scris scenariul filmului. Mai mulți producători s-au arătat interesați de scenariu, dar Stallone a insistat că nu-l vinde decât cu condiția să joace el însuși în rolul titular. Ofertele au crescut substanțial, de la câteva zeci de mii de dolari, la peste o sută, producătorii dorind o vedetă consacrată ca Robert Redford, Burt Reynolds sau Ryan O’Neal în rolul principal. Deși nu mai avea în cont decât aproximativ $100, Stallone s-a ținut ferm pe poziție. Ofertele au urcat la $200 000 și peste. În cele din urmă, au căzut de acord că Stallone va interpreta rolul, cu condiția ca bugetul filmului să nu depășească un milion de dolari.

Povestea Creed, co-scris cu Aaron Covington, oglinzi nestingherit arcul original “Rocky”. Nu e boxer umil, mentorul său și femeia care devine semnificativ piatra lui alte și de sprijin. Există, de asemenea celebrul boxer care dă eroul nostru șansa meci de box de o viata. Înarmat cu aceste elemente “, Creed”, apoi le trucurile, jucând pe așteptările noastre în fața ocazional ne surprinde. Acesta poate fi ușor de prezis unde filmul ne duce, dar asta nu reduce puterea și enormitatea răspunsurile emoționale Ea devine din partea publicului. Aceasta este o mulțime-Pleaser care are nevoie de timp sa construirea universul său personaj. Nu sunt la fel de multe momente în liniște eficiente ca sunt momente de stand-up-și-majorete, și toate acestea sunt manipulate cu pricepere și dexteritate pe ambele părți ale camerei.

loading...

Direcție Coogler lasă nici o îndoială că “Creed” scrie o scrisoare de dragoste pentru a “Rocky” lore în timp ce, de asemenea, de stabilire a unei narațiuni despre originală crearea, Adonis Creed (Michael B. Jordan). Coogler surprinde perfect intențiile sale într-o conversație între începutul Rocky și Donnie (ca se numește Adonis). Discuție lor este încadrată cu Stallone și Iordania în picioare în fața unui tablou de Rocky și Adonis “tată târziu, Apollo Creed. Coogler se potrivește actorii săi în imaginea astfel încât imaginea de fundal servește ca un flashback și un flash-forward; ecranul conține trecut Rocky și viitorul lui Apollo. În plus,-rula în jos corporalitate Stallone ca versiunea mai veche de Rocky stă în contrast izbitor cu boxerul prezintă în spatele lui, înghețat în timp. Ne mișcăm înainte, dar fantomele trecutului sunt încă vii cu noi.

“Creed” începe cu trecutul Donnie, unde tineri, orfani Adonis Johnson este vizitat în sala de minori de către văduva Apollo Creed lui, Mary Anne (o înverșunare maternă Phylicia Rashad). Mary Anne adoptă tânărul, un produs de o aventura Apollo avut-o înainte de a fi ucis în ring de Drago în “Rocky IV”. Deși Mary Anne îl ridică ca ei, resentiment Donnie vorba despre a fi în umbra unui om celebru el nu a știut niciodată, nici cu creste ca el varstele. Cu toate acestea, el se angajează în secret în sport tatălui său. “Crezul” prezinta Donnie luptand in Mexic înainte de a reveni la locul de muncă de birou în Los Angeles, 12 ore mai târziu.