Pe teritoriul strain – Strangerland (2015) film online subtitrat

Regia: Kim Farrant
Actori: Lisa Flanagan, Nicole Kidman, Joseph Fiennes, Hugo Weaving, Sean Keenan
Anul: 2015
Gen: Drama, Thriller
Durata: 112 minute
IMDB: 6.1/10 din 569 voturi

loading...

“Pe teritoriul strain” marcheaza primul rol joaca Nicole Kidman într-un film australian independent din 1989 a lui “Dead Calm”, filmul care a pus pe harta. De-a lungul multor ani de thriller claustrofobie Philip Noyce a în largul mării, în mod constant Kidman a ne-a surprins și a luat sansele intr-o varietate de piese. Ea a îndrăznit să viziteze locuri întunecate și tulburătoare a explora psihologiile complicate ale personajelor sale.

Acest lucru este cu siguranță adevărat, de asemenea, în “Pe teritoriul strain”, în care ea joacă o soție și mamă devastat de dispariția cei doi copii dintr-un oraș de mijloc de-nicăieri desert. Dacă numai interpretarea ei erau în serviciul unui film mai bun. Debutul directorul Kim Farrant este frumos împușcat și oferă unele momente puternice, bine a acționat, de la o distributie puternica, dar e doar necruțător trist.

În ciuda unor izbitoare, imagini widescreen de cineastul irlandez PJ Dillon-inclusiv apusuri de soare sclipitoare, canioane abrupte și un doozy de o plu- viale praf “Pe teritoriul strain” este, cel mai adesea, lipsit de viață și apatic. Este un mister care lipsesc-copil, cu unele piste false și misticism deplasate, toate ceea ce duce la un final care este sfios în ambiguitatea sa intenționat și în cele din urmă nesatisfăcătoare.

Există tensiune la început, însă, cu ajutorul unor sound design eficient minimalist: zdrăngăni de un ventilator de tavan, zero de un creion pe un puzzle, o muscă deasupra zumzet în bucătărie. De lucru de la un script de Fiona Seres si Michael Kinirons, Farrant creează un sentiment viu de singurătate și izolare. Tu de fapt s-ar putea crede că ai intrat într-un film zombie din greșeală; secvența de deschidere are un baiat pre-adolescent rătăcind singur pe străzi tăcute și pustii resturi de civilizație într-un mic, oraș prăfuit.