Pay the Ghost (2015) film online subtitrat

Regia: Uli Edel
Scenariu: Tim Lebbon, Dan Kay
Actori: Nicolas Cage, Sarah Wayne Callies, Alex Mallari Jr.
Anul: 2015
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 6.0

loading...

Nicolas Cage este maestru al expresiei nedumerit in “Pay the Ghost”. Dacă aceasta vine în plus în mod natural să-l sau nu, eu nu pot spune. Dar, în acest film, Cage se execută în jurul valorii de o mulțime (o mulțime) caută nedumerit încă intrigat, chiar dacă întrebările pe care el investighează sunt de-a dreptul ridicol, chiar și pentru un film paranormale. Cred ei numesc asta carisma, pentru a menține atenția telespectatorilor, oarecum, în ciuda povestea fiind destul de umil. E timpul pentru un alt buget solid film VOD Nicolas Cage. Această revizuire este de gând să conțină spoilere, pentru că am să subliniez imbecilitate de lucru, într-adevăr.

Cage joacă Mike Lawford, in Pay the Ghost, un om care se neglijează lui boy-o atenție murit de foame, astfel încât acestea el poate fier în cele din urmă afacere mare la locul de muncă. După cele din urmă el ajunge în jurul valorii de a lua pe fiul său la un târg de Halloween, Cage se uită în jos în timp ce de cumpărare niște înghețată pentru a vedea că fiul său a dispărut. Un spectru urmărea băiatul prealabil, sugerând ceva nepământeană este în mișcare. Pe parcursul anului viitor, Cage începe auzi voci și încearcă să pună mai multe indicii incoerente împreună pentru a afla de unde fiul său a plecat.

Acum, încercați pentru a vedea dacă acest lucru face o ling de sens. Fiul său, împreună cu mai multe alte copii, au fost răpiți de un fantomă iritat care a primit fundul ei ars la secole de stat în urmă. Timp de 11 luni in Pay the Ghost, copiii au fost apoi reținut la o casa, la jumătatea distanței dintre realitate blocat și eterul de iad, ceea ce se întâmplă pe Cage, în urma unor cercetări suspect. După Cage completează aproape misiunea sa de căutare și salvare, entitatea înfuriat laminează Cage cu o manevră de sufocare, cu oribil masacru CGI consecințe dezastruoase în fundal. Asta sună ieftin, zgomotos, în mod neintenționat amuzant și nu prea înfricoșător? Ei bine, cam este.