Pawn Sacrifice (2014) Film Online Subtitrat


Regia: Edward Zwick
Actori: Shawn C. Phillips, Tobey Maguire, Peter Sarsgaard
Anul: 2015
Gen: Biografie, Drama, Sport
Durata: 115 minute
IMDB: 7.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Pawn Sacrifice

Campionul american la șah Bobby Fischer se pregătește pentru o partidă legendară împotriva rusului BorisSpassky.

Poate o sa vi se pare un subiect nu foarte intersant dar este un film ce merita atentie. Nu o sa va plictisiti de la ineceput pana la sfarsit, O sa fie unele momente mai putin intersante dar doar atat. Nu stiu cat de bine l-a interpretat Toby M. pe Bobby Fisher-maestrul sahului,insa Toby este pe “val“ tot filmul,interpretare superba. Un film foarte emotionant de asemenea,cand Bobby se lupta impotriva rusului (Liev Schreiber). Ai ce invatata de la acest film si fii sigur ca o sa respecti mai mult sahul.

Un film reusit , linistitor care nu a fost mai deloc mediatizat cu toate ca eu cred ca merita . Tobey Maguire are de interpretat un rol foarte greu insa din punctul meu de vedere s-a descurcat foarte bine .Nu stiu de ce nu prea a mai primi roluri in ultimul timp , pentru ca dupa mine este un actor foarte bun .

Pentru cine cunoaste povestea lui BOby Fischer,filmul nu este asa impresionant,mai ales ca am mai vazut un film despre acest subiect impresionant !Oricum ,mai mult de un 7 pentru jocul actoricesc si poveste,nu ii pot acorda!


Trailer Pawn Sacrifice