Paul mare poliţist la mall 2 – Paul Blart: Mall Cop 2 (2015) film online subtitrat

Regia: Andy Fickman
Actori: Kevin James, Raini Rodriguez, Eduardo Verástegui
Anul: 2015
Gen: Actiune, Comedie
IMDB: 4.0

loading...

După trăsnitele sale aventuri din primul film, dolofanul agent de pază Paul Blart este gata să treacă la următorul nivel: o slujbă în Las Vegas, in Paul mare poliţist la mall 2, cel mai bine păzit oraş din lume. Angajat la un cazinou de lux, Paul va trebui să-şi impresioneze şefii şi noii colegi, dar marea provocare se va ivi atunci când o bandă de hoţi va lua în vizor valoroasele obiecte de artă din clădire. Va reuşi Paul să le dejoace planurile?
Dupa ce primul film cu gardianul de mall a avut incasari de 183 milioane dolari in 2009, Paul Blart a revenit in Paul mare poliţist la mall 2. James spune ca motivul pentru care personajul sau a starnit simpatia spectatorilor a fost faptul ca, in ciuda gafelor si greselilor lui, el e demn de admirat pentru faptul ca reuseste sa invinga, chiar daca la inceput, nimeni nu-l crede in stare. Cei care-l insotesc pe Kevin James in actuala aventura sunt: Raini Rodriguez, care e fiica lui Blart, Maya, si Shirley Knight, care joaca rolul mamei sale.
In Paul, mare politist de Mall, Blart se confrunta cu o amenintare mai mare decat cea de la West Orange Pavilion Mall. In timp ce se afla in vacanta, Blart descopera o amenintare de securitate la adresa faimoaselor hoteluri Wynn si Encore, celor doua hoteluri luxoase localizate pe Las Vegas Strip. Filmul ‘Paul mare poliţist la mall 2’ a fost turnat aproape integral la fata locului, fiind primul film artistic care s-a filmat acolo. “A fost cu adevarat o experienta remarcabila,” spune Fickman. “Te afli intr-unul dintre cele mai faimoase orase din lume, locuind si filmand intr-unul dintre cele mai spectaculoase cazinouri din lume. In fiecare zi, noi traiam un vis fosforescent.”
In ‘Paul mare poliţist la mall 2’ eroul primeste in dar o vacanta: pentru ca a facut sacrificii ca sa asigure securitatea clientilor, el a primit o excursie gratuita la un simpozion pe teme de securitate, in Las Vegas. Toata lumea ii spune lui Blart sa se relaxeze si sa se odihneasca, dar securitatea nu-si ia niciodata vacanta… iar cand Blart descopera o amenintare la adresa securitatii hotelului, gardianul cel mai iubit al Americii e gata sa intervina fara cea mai mica ezitare.